Το σωματείο της Ρόδου “Ροδήλιος” σάρωσε τα μετάλλια σε όλες τις κατηγορίες

Ο ΡΟΔΗΛΙΟΣ
ΣΑΡΩΣΕ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ 2014
ΡΕΚΟΡ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ
300 ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΑΠΟ 42 ΣΩΜΑΤΕΙΑ
Περισσότερη από 300 μικροί αθλητές και αθλήτριες των κατηγοριών μινι μικρά, μινι μεγάλα, παμπαίδων και παγκορασίδων από 42 Σωματεία της χώρας –περισσότεροι από κάθε άλλη χρονιά – , κατέκλυσαν τις παιδικές εξοχές του Δήμου Μαραθώνα στον Άγιο Ανδρέα Αττικής το τριήμερο 3, 4 και 5 Οκτωβρίου.
Ιδιαίτερο αισιόδοξο μήνυμα, έστειλε το σωματείο της Ρόδου, Ροδήλιος , το οποίο συμμετέχοντας στους αγώνες με πολυπληθής αποστολή, σάρωσε τα μετάλλια σε όλες τις κατηγορίες και έδειξαν ότι με τη δουλειά που γίνεται από τους παράγοντες, τους προπονητές, αλλά και το ενδιαφέρον των γονέων των μικρών αθλητών, το μέλλον της Ελληνικής ποδηλασίας τους ανήκει.
Τα μετάλλια κατέκτησαν τα εξής Σωματεία (δεν περιλαμβάνονται οι αγώνες δεξιοτεχνίας):

RODILIOS

Ο Ροδήλιος συμμετείχε με 18 αθλητές, την αποστολή συνόδευε ο Προπονητής Μαστορίδης Γιάννης, ο πρόεδρος Παπασταματάκης Γιάννης με την σύζυγο του ο έφορος αθλητικών εκδηλώσεων Κυπραίος Ντίνος και 10 γονείς Αθλητών. (αθλητές και συνοδοί σύνολον 34) Το κόστος της αποστολής προσέγγισε τις 4.000 ευρώ.
Χορηγοί της αποστολής, τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά, ήταν οι εταιρίες: BLUE STAR FERRIES και ΙΒΙΣΚΟΣ FOOD SERVICE.

Τα μέλη του Δ.Σ. , Αθλητές, Προπονητές και οι γονείς, έδωσαν την απάντηση τους στο Δ.Σ. της Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας και ιδιαίτερα στο νομικό σύμβουλο της Ε.Ο.Π. για την πρόσφατη περιπέτεια με το ΑΣΕΑΔ, όπου και κατέθεσαν ότι το σωματείο Ροδήλιος δεν στήριζε τους αθλητές του, με αποτέλεσμα την αποδυνάμωση του σωματείου από 7 αθλητές.

FYH DRGρο

Pin It on Pinterest