Επίσκεψη στη Ρόδο της ευρωβουλευτού Ρόδης Κράτσα

Στη Ρόδο θα βρίσκεται την Πέμπτη 10 Απριλίου 2014 η ευρωβουλευτής Ν.Δ. Ρόδη Κράτσα, Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου 2007-2012 και θα έχει μία σειρά επαφών με το Δήμαρχο Ρόδου κ. Στάθη Κουσουρνά και με παράγοντες της τοπικής κοινωνίας.

Στις 12:00 θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στο Δημαρχιακό Μέγαρο.

Στις 14:00 η Ρόδη Κράτσα προσκαλεί σε φιλική συζήτηση με θέμα «Η Ευρώπη που θέλουμε και οι ευρωεκλογές του Μαΐου» στο ξενοδοχείο Mitsis Grand Hotel, Ακτή Μιαούλη 1 & Παπανικολάου.

Η δραστήρια ευρωβουλευτής διατηρεί στενούς δεσμούς με τη Ρόδο από το 1988, όταν διοργάνωσε στη ρόδο την απονομή του Βραβείου «Γυναίκα της Ευρώπης». Στη συνέχεια, ως Πρόεδρος της Διεθνούς Οργάνωσης για την Προώθηση των Γυναικών της Ευρώπης (AIPFE)-Βραβείο Γυναίκες της Ευρώπης, έχει ιδρύσει το Club de Rhodes που αποτελεί το δίκτυο των βραβευμένων γυναικών. Το Club de Rhodes πήρε το όνομά του από τη Ρόδο, στην οποία ιδρύθηκε το 1988, με την ευκαιρία απονομής του Βραβείου Γυναίκες της Ευρώπης, κατά τη διάρκεια της Συνόδου Κορυφής τον Δεκέμβριο του 1988. Από τότε διοργανώνει την «ΑΓΟΡΑ» μία διεθνή συνάντηση των Γυναικών της Ευρώπης, όπως αυτή έχει πραγματοποιηθεί με μεγάλη επιτυχία και διεθνή προβολή του νησιού στη Ρόδο δύο φορές, το 2001 και το 2009.

To Club de Rhodes διαθέτει έδρα στη Ρόδο, στο κατάλυμα της Προβηγκίας (οδός Ιπποτών), προσφορά του Δήμου Ροδίων.

Pin It on Pinterest