Επιστολή του Φώτη Χατζηδιάκου προς το Σωματείo δημοτικής επιχείρησης συγκοινωνιών ΡΟΔΑ

Αγαπητοί φίλοι,

 Συμμερίζομαι τους προβληματισμούς σας αλλά όχι και τις ανησυχίες σας για το μέλλον της δημοτικής επιχείρησης συγκοινωνιών ΡΟΔΑ.

Όπως γνωρίζετε από τη μέχρι τώρα θητεία μου, είτε ως αντινομάρχης, είτε ως αντιπεριφερειάρχης, στήριξα και στηρίζω τόσο τους εργαζόμενους, όσο και το επιχειρησιακό σχεδιασμό της επιχείρησης.

Ειδικότερα:

  • Υποστήριξα τις προσπάθειες της να διατηρήσει κερδοφόρες γραμμές και δρομολόγια

  • Πρότεινα κατ’επανάλειψη τον καθορισμό νέων γραμμών, που να εξυπηρετούν τόσο τους πολίτες, όσο και τους επισκέπτες του νησιού

  • Συμμετείχα αυτοβούλως, ως νομικός και ως αντινομάρχης, μαζί με τη Διοίκηση και τους εκπροσώπους των εργαζομένων στις συναντήσεις τους στην Αθήνα, στον Ε.Ο.Τ. και στα Υπουργεία για τη νομιμοποίηση της λειτουργίας του τουριστικού τρένου

  • Προώθησα, ως αντιπεριφερειάρχης, τις διαδικασίες για την ανανέωση του στόλου της επιχείρησης μέσω του ΕΣΠΑ

Ως υποψήφιος δήμαρχος Ρόδου, γνωρίζοντας ότι η ΡΟΔΑ είναι η μοναδική κοινωφελής επιχείρηση του Δήμου με τεράστιες δυνατότητες, τόσο στις συγκοινωνίες, όσο και στη στήριξη των κοινωνικών δομών, αλλά γνωρίζοντας παράλληλα και τα προβλήματα που αντιμετώπισε λόγω της μικτής λειτουργίας της, τα τελευταία 3 χρόνια, η παράταξη μας «ΡΟΔΟΣ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ» διαθέτει συγκεκριμένο σχέδιο για τον εξορθολογισμό της επιχείρησης και την περαιτέρω ανάπτυξη της στο μέλλον.

Τις θέσεις μας αυτές θα τις συζητήσουμε τόσο με τη Διοίκηση, όσο και με το Συνδικάτο των εργαζομένων στη συνάντηση που θα προσδιορίσουμε άμεσα σε συννενόηση μαζί σας και θα τις εμπλουτίσουμε με τις δικές σας προτάσεις, παρατηρήσεις και εμπειρίες, προκειμένου να την δυναμώσουμε ακόμα περισσότερο, προς όφελος του κοινωνικού συνόλου, του Δήμου και των εργαζομένων της επιχείρησης.

Κεντρική μας θέση είναι μια ισχυρή, βιώσιμη και χρήσιμη στο κοινωνικό σύνολο ΡΟΔΑ.

Εύχομαι σε εσάς και τις οικογένειες σας καλό Πάσχα και χρόνια πολλά.

 

Με εκτίμηση

Φώτης Χατζηδιάκος

Υποψήφιος δήμαρχος Ρόδου

Pin It on Pinterest