Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση του θανάτου του Ρόμπιν Ουίλιαμς

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση του θανάτου του Ρόμπιν Ουίλιαμς, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στις 12 Αυγούστου, με τον θάνατό του να αποδίδεται αρχικά σε αυτοκτονία, λόγω της κατάθλιψης από την οποία υπέφερε.
Τρεις μήνες μετά την αυτοκτονία του 63χρονου ηθοποιού, έγγραφα του δικαστηρίου δίνουν μια πολύ διαφορετική και συνάμα, συνταρακτική εκδοχή για τις ακριβείς αιτίες θανάτου τουΣύμφωνα με το TMΖ το οποίο και παρουσιάζει τα εν λόγω έγγραφα, ο Ουίλιαμς υπέφερε από μια φρικτή ασθένεια, την Lewy Bodies Dementia, η οποία προκαλεί διαταραχές στην λειτουργία του εγκεφάλου του.
Η συγκεκριμένη ασθένεια είναι μια μορφή άνοιας που συνδέεται με το πάρκινσον.Μάλιστα λέγεται πως ο Ουίλιαμς πάλευε με την Lewy Body Dementia, αφού μια εκ των συνεπειών της, είναι τα υπερβολικά αποθέματα πρωτεϊνών στον εγκέφαλο, με αποτέλεσμα να προκαλούνται παραισθήσεις.
Τέλος, αυτό που αναφέρεται, είναι πως η Lewy Body Dementia, κάνει τους ασθενείς να βλέπουν ανθρώπους, ζώα και αντικείμενα, τα οποία δεν υπάρχουν στην πραγματικότητα.
Πηγή : star.gr

Pin It on Pinterest

Share This