Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην πόλη της Ρόδου για την εορτή του Κωνσταντίνου του Υδραίου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην πόλη της Ρόδου λόγω εορταστικών εκδηλώσεων μνήμης του πολιούχου Αγίου νεομάρτυρα Κωνσταντίνου του Υδραίου

Ανακοινώνεται ότι, κατά τις εορταστικές εκδηλώσεις μνήμης του πολιούχου νεομάρτυρα Αγίου Κωνσταντίνου του Υδραίου που θα πραγματοποιηθούν στην πόλη της Ρόδου στις 14 Νοεμβρίου 2014 θα ισχύσουν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Συγκεκριμένα κατά το χρονικό διάστημα από 08.00’ ώρα έως την ολοκλήρωση των εκδηλώσεων δεν θα επιτρέπεται η στάθμευση των οχημάτων επί των οδών Ι. Δραγούμη, 28ης Οκτωβρίου, στην πλατεία Ακαδημίας, Γ. Λαμπράκη, στην πλατεία Κύπρου, Γαλλίας, στην πλατεία Ελευθερίας και Γ. Ευσταθίου.

Επίσης, κατά το χρονικό διάστημα από 10.30’ ώρα έως την ολοκλήρωση των εκδηλώσεων δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία των οχημάτων επί των οδών Ι. Δραγούμη, 28ης Οκτωβρίου, στην πλατεία Ακαδημίας, Γ. Λαμπράκη, στην πλατεία Κύπρου, Γαλλίας, 7ης Μαρτίου, στην πλατεία Ελευθερίας και Γ. Ευσταθίου.

Για την ανεμπόδιστη διεξαγωγή των εκδηλώσεων, τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας και την ασφαλέστερη κίνηση οχημάτων και πεζών, παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να ακολουθούν τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.

Pin It on Pinterest