Το Rhodes Salsa Weekend ξαναχτυπά!

 Το Rhodes Salsa Weekend είναι ένα χορευτικό φεστιβάλ που πραγματοποιείται στο νησί της Ρόδου από το 2018. Πρόκειται για ένα χορευτικό τριήμερο, στο οποίο είναι καλεσμένοι διεθνώς αναγνωρισμένοι καλλιτέχνες στον χώρο των λατινοαμερικάνικων χορών, καθώς και καλλιτέχνες του νησιού και της υπόλοιπης Ελλάδος που φέρουν διακρίσεις στα εν λόγω είδη.

Πρόκειται για μία προσπάθεια που εμπλέκει όλη την χορευτική κοινότητα της Ρόδου, ανεξαρτήτως μεμονωμένων σχολών και συλλόγων, προκειμένου αφενός να εξελιχθεί η ίδια η χορευτική κοινότητα του νησιού, αφετέρου να αναδείξει τη Ρόδο μας ως προορισμό που πέραν της αναμφίβολης ομορφιάς και ιστορίας του, βρίσκεται στο επίκεντρο των πολιτισμικών δρώμενων. Εξ’ ου και το μότο του φεστιβάλ:  Hic Rhodus, hic Salsa (ιδού η Ρόδος, ιδού και η σάλσα)!

Φέτος το Rhodes Salsa Weekend θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη βδομάδα και συγκεκριμένα 29 με 31 Μαρτίου στον χώρο του COLORADO, με καλεσμένους διεθνώς καταξιωμένους καλλιτέχνες, όπως η Selene Tovar και οι Ringo Boys. Στα πλαίσια της διοργάνωσης θα πραγματοποιηθούν πάνω από 20 ώρες μαθημάτων, αλλά και πάρτι με σόου από τους ντόπιους μαθητές και φυσικά τους ίδιους τους καλλιτέχνες. Μετά τα σόου το πάρτι θα συνεχιστεί με τους καλεσμένους DJs στα decks και τους καλλιτέχνες στην πίστα, κάνοντας animation και χορεύοντας μαζί μας σε ρυθμούς λάτιν! Μέχρι τώρα έχουν εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους χορευτές από όλη την Ελλάδα και προβλέπεται ένα αξέχαστο τριήμερο…γιατί η Ρόδος μας χορεύει!

Σας περιμένουμε!