Ρεζίλι πάλι η Ρόδος στο πανελλήνιο με τον άγριο ξυλοδαρμό συντοπίτισσας μας απο τον άνδρα της

Δεν πρόλαβε να κοπάσει η αιματοβαμμένη ιστορία με την άνανδρη δολοφονία της Δώρας απο τον πρώην φίλο της και ένα νέο περιστατικό αισχρής βίας κατά γυναίκας έκανε τον γύρω των μέσων μαζικής ενημέρωσης.

Δυστυχώς η αρνητική δημοσιότητα που δέχεται το νησί απο τα περιστατικά ακραίας βίας είναι μεγάλη.

Οι κάτοικοι του νησιού είναι εξαγριωμένοι απο το νέο περιστατικό ωμής βίας κατά γυναίκας και αναζητούν το όνομα του δράστη στα social media.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά πρόκειται για ανδρόγυνο μουσουλμάνων Ελλήνων της Ρόδου και το περιστατικό έλαβε χώρα στην Αθήνα μέσα σε ταξί όταν το άνδρας της νεαρής γυναίκας άρχισε να την χτυπά με μανία προκαλώντας σοβαρούς τραυματισμούς ενώ της έσπασε μέχρι και τα πλευρά . Η νεαρή κοπέλα κομμώτρια στο επάγγελμα νοσηλεύτηκε στο ΚΑΤ αφού κάλεσε ασθενοφόρο και την παρέλαβε .

Εξαγριωμένη με τον δράστη είναι η οικογένεια της κοπέλας που δέχθηκε την επίθεση καθώς φέρεται να μην είναι το πρώτο περιστατικό βίας κατά της κόρης τους. Ο πατέρας της κοπέλας μετέβη στην Αθήνα για να την συνοδεύσει με το σοκ που υπέστη απο την βίαιη επίθεση . Κατά του δράστη κατατέθηκε μήνυση στην Αθήνα ενώ έγιναν ασφαλιστικά μέτρα με τα οποία απαγορεύεται ρητά να την πλησιάσει.

Το νέο αυτό περιστατικό βίας έφερε νέα αρνητική δημοσιότητα στο νησί μας αφού η υπόθεση απασχόλησε τον τύπο αλλά και τα κανάλια που με ρεπορτάζ αναφέρθηκαν στην υπόθεση.

Διαβάστε περισσότερα νέα εδώ

Pin It on Pinterest