Έκαναν τη Ρόδο δεύτερη πατρίδα τους !

Στο πλαίσιο του προγράμματος επιβράβευσης των επαναλαμβανόμενων επισκεπτών (Repeaters) της Ρόδου, της Διεύθυνσης Τουρισμού του Δήμου Ρόδου, ο Δήμαρχος Ρόδου κύριος Φώτης Χατζηδιάκος απένειμε τιμητικές διακρίσεις σε επαναλαμβανόμενους επισκέπτες της Ρόδου.
Πιο συγκεκριμένα, σε ειδικές τελετές που διοργανώθηκαν στην αίθουσα εθιμοτυπίας στο Δημαρχείο της Ρόδου απονεμήθηκαν τιμητικές διακρίσεις στους εξής φίλους της Ρόδου:
Στον κύριο Zeev Vova Lezrovich από το Ισραήλ που διαμένει στο ξενοδοχείο «Rodos Palace» και φέτος βρίσκεται στη Ρόδο για 200η φορά.
Στην κυρία Cornelia και στον κύριο Stefan Willemsen από την Ολλανδία που διαμένουν στο ξενοδοχείο «Mitsis Group Hotels» και φέτος βρίσκονται στη Ρόδο για 100η φορά.
Στην κυρία Utta και στον κύριο Edgar Feindt από τη Γερμανία που διαμένουν στο ξενοδοχείο «Apartments Gennadi» και φέτος βρίσκονται στη Ρόδο για 70η φορά.
Στην κυρία Elisabeth Weijers Zoet από την Ολλανδία που διαμένει στο ξενοδοχείο «Smartline Cosmopolitan» και φέτος βρίσκεται στη Ρόδο για 60η φορά.
Στην κυρία Gisela Hufnagel από τη Γερμανία που φέτος βρίσκεται στη Ρόδο για 60η φορά.
Στην κυρία Trine και στον κύριο Bjorn Bergersen από τη Νορβηγία που διαμένουν στο ξενοδοχείο «Diana Hotel» και φέτος βρίσκονται στη Ρόδο για 60η φορά.
Στην κυρία Pauline και στον κύριο Ron Cattle από τη Μεγάλη Βρετανία που διαμένουν στο ξενοδοχείο «Nathalie Hotel» και φέτος βρίσκονται στη Ρόδο για 50η φορά.
Στην κυρία Sandra και στον κύριο Kenneth Parker από τη Μεγάλη Βρετανία που διαμένουν στο ξενοδοχείο «Mitsis Group Hotels» και φέτος βρίσκονται στη Ρόδο για 46η φορά.
Στον κύριο Howard John Young από τη Μεγάλη Βρετανία που διαμένει στο ξενοδοχείο «Helena Hotel» και φέτος βρίσκεται στη Ρόδο για 41η φορά.
Στον κύριο John Lyons από τη Μεγάλη Βρετανία που διαμένει στο ξενοδοχείο «Apartments in Pefki» και φέτος βρίσκεται στη Ρόδο για 37η φορά.
Στην κυρία Anne O΄ Keefe από τη Μεγάλη Βρετανία που διαμένει στο ξενοδοχείο «Apartments in Pefki» και φέτος βρίσκεται στη Ρόδο για 35η φορά.
Στον κύριο Alan Woods από τη Μεγάλη Βρετανία που διαμένει στο ξενοδοχείο «Agla Hotel» και φέτος βρίσκεται στη Ρόδο για 35η φορά.
Στον κύριο George Welling από τη Μεγάλη Βρετανία που διαμένει στο ξενοδοχείο «Ibiscus Hotel» και φέτος βρίσκεται στη Ρόδο για 32η φορά.
Στον κύριο Jan Eric Martinsen από τη Νορβηγία που διαμένει στο ξενοδοχείο «Constantin Hotel» και φέτος βρίσκεται στη Ρόδο για 30η φορά.
Στην κυρία Sieglinde και στον κύριο Johackim Hase από τη Γερμανία που διαμένουν στο ξενοδοχείο «Alex Beach» και φέτος βρίσκονται στη Ρόδο για 30η φορά.
Στην κυρία Tove Brunicardi από τη Δανία που διαμένει στο ξενοδοχείο «Constantin Hotel» και φέτος βρίσκεται στη Ρόδο για 26η φορά.
Την κυρία Georgina Taylor από τη Μεγάλη Βρετανία που διαμένει στο ξενοδοχείο «Apartments in Pefki» και φέτος βρίσκεται στη Ρόδο για 25η φορά.
Στον κύριο Jarjinder Mahli από τη Μεγάλη Βρετανία που φέτος βρίσκεται στη Ρόδο για 25η φορά.
Στην κυρία Karin και στον κύριο Gunther Strobl από την Αυστρία που διαμένουν στο ξενοδοχείο «Matina Hotel» και φέτος βρίσκονται στη Ρόδο για 25η φορά.
Στην κυρία Rose και στον κύριο Tom Smith από τη Μεγάλη Βρετανία που διαμένουν στο ξενοδοχείο «Lydia Hotel» και φέτος βρίσκονται στη Ρόδο για 25η φορά.
Στην κυρία Jeanne και στον κύριο Tony Field από τη Μεγάλη Βρετανία που διαμένουν στο ξενοδοχείο «Caravel Apartments» και φέτος βρίσκονται στη Ρόδο για 21η φορά.
Στην κυρία Ruth και στον κύριο Kurt Magnussen από τη Δανία που διαμένουν στο ξενοδοχείο «Semiramis» και φέτος βρίσκονται στη Ρόδο για 21η φορά.
Στον κύριο Hans Jurgen Pollack από τη Γερμανία που διαμένει στο ξενοδοχείο «Hotel Cathrin» και που φέτος βρίσκεται στη Ρόδο για 20η φορά.
Στην κυρία Marianne Mavridis από τη Γερμανία που φέτος βρίσκεται στη Ρόδο για 20η φορά.
Στην κυρία Stephanie Neumann και στον κύριο Michael Gross από τη Γερμανία που διαμένουν στο ξενοδοχείο «Porto Angeli» και φέτος βρίσκονται στη Ρόδο για 20η φορά.
Στην κυρία Pia και στον κύριο Manfred Schubert από τη Γερμανία που διαμένουν στο ξενοδοχείο «Blue Sea» και φέτος βρίσκονται στη Ρόδο για 20η φορά.
Στην κυρία Anja και στον κύριο Guus Van Den Bosch από την Ολλανδία που διαμένουν στο ξενοδοχείο «Als Hotel» και φέτος βρίσκονται στη Ρόδο για 18η φορά.
Στην κυρία Briens Godeliva και στον κύριο Eric Rens από το Βέλγιο που διαμένουν στο ξενοδοχείο «Mitsis Group Hotels» και φέτος βρίσκονται στη Ρόδο για 17η φορά.
Στην κυρία Sandra και στον Dr Vieri Boncinelli από την Ιταλία που διαμένουν στο ξενοδοχείο «Ladiko Hotel» και φέτος βρίσκονται στη Ρόδο για 15η φορά.
Στην κυρία Kristy και στον κύριο Antony Hughes από τη Μεγάλη Βρετανία που διαμένουν στο ξενοδοχείο «Kalithea Mare» και φέτος βρίσκονται στη Ρόδο για 15η φορά.
Στον κύριο Leon Vanderschueren από το Βέλγιο που διαμένει στο ξενοδοχείο «Mitsis Group Hotels» και φέτος βρίσκεται στη Ρόδο για 14η φορά.
Στην κυρία Christl Boy και στον κύριο George Collins από τη Γερμανία που διαμένουν στο ξενοδοχείο «Lindos Sun» και φέτος βρίσκονται στη Ρόδο για 11η φορά.
Στην κυρία Jannie Selgert από την Ολλανδία που διαμένει στο ξενοδοχείο «Dionysos» και φέτος βρίσκεται στη Ρόδο για 10η φορά.
Στην κυρία Inge και στον κύριο Karl Klebl από την Αυστρία που φέτος βρίσκονται στη Ρόδο για 10η φορά.
Στην κυρία Sandra Kleen από τη Γερμανία που διαμένει στο ξενοδοχείο «Lindos Sun» και φέτος βρίσκεται στη Ρόδο για 10η φορά.
Στην κυρία Irma και στον κύριο Jean Patrick Mouradian από τη Γαλλία που διαμένουν στο ξενοδοχείο «Belleviue Suites» και φέτος βρίσκονται στη Ρόδο για 10η φορά.
Στην κυρία Nikola Preuschhoff από τη Γερμανία που διαμένει στο ξενοδοχείο «Lindos Sun» και φέτος βρίσκεται στη Ρόδο για 10η φορά.
Στην κυρία Nikole Pringels και στον κύριο Robert Ophals από το Βέλγιο, τιμής ένεκεν.

Την απονομή των τιμητικών διακρίσεων έκαναν ο Δήμαρχος Ρόδου κύριος Φώτης Χατζηδιάκος, η Αντιδήμαρχος Τουρισμού, Διεθνών Σχέσεων και Απόδημων Ροδίων κυρία Μαρίζα Χατζηλαζάρου και ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης κύριος Τέρης Χατζηϊωάννου.

Σειρά εκδηλώσεων πραγματοποίησαν στη Ρόδο, η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα σε συνεργασία με το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα, το EuropeDirect Νοτίου Αιγαίου της ΑΝ.ΔΩ Α.Ε, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, με την υποστήριξη του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Ρίξτε μία Ματιά

Σειρά εκδηλώσεων πραγματοποίησαν στη Ρόδο, η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα σε συνεργασία με το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα, το EuropeDirect Νοτίου Αιγαίου της ΑΝ.ΔΩ Α.Ε, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, με την υποστήριξη του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου.

ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ »

Pin It on Pinterest