Για 25χρονια έρχονται στη Ρόδο

Στο πλαίσιο του προγράμματος επιβράβευσης των επαναλαμβανόμενων επισκεπτών (Repeaters) της Ρόδου, της Διεύθυνσης Τουρισμού του Δήμου Ρόδου, ο Δήμαρχος Ρόδου κύριος Στάθης Κουσουρνάς απένειμε στην κυρία Elisabeth και στον κύριο Gerard Dolan από τη Μεγάλη Βρετανία ειδική τιμητική διάκριση για την επί σειρά ετών προτίμησή τους στο νησί της Ρόδου ως τόπο διακοπών τους. Το ζευγάρι βρέθηκε φέτος στο νησί μας για εικοστή πέμπτη φορά.
Συνταξιούχοι δάσκαλοι, ήρθαν για πρώτη φορά στη Ρόδο το 1998 και από τότε την επισκέπτονται δύο με τρεις φορές κάθε χρόνο. Τους αρέσουν η πόλη της Ρόδου, οι άνθρωποι του νησιού και η πλούσια πολιτιστική κληρονομιά του. Προσωπικοί φίλοι της κυρίας Λίας Φώκιαλη, ιδιοκτήτριας του ξενοδοχείου «Eva Apartments», δηλώνουν ερωτευμένοι με το νησί. Λατρεύουν τη Μεσαιωνική Πόλη και περνούν το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου τους περπατώντας στα σοκάκια της και γευματίζοντας στα εστιατόριά της όπως το «Ήπειρος» και το «Mama Sofia΄s».
Η αγαπημένη τους φίλη, η κυρία Λία Φώκιαλη, φροντίζει όταν βρίσκονται στο νησί μας να τους μαγειρεύει το αγαπημένο τους παστίτσιο ενώ περνούν πολλές βραδιές στη βεράντα του ξενοδοχείου της κάνοντας όμορφες συζητήσεις και πίνοντας την αγαπημένη τους μπύρα «Mythos» ή τα αγαπημένα τους Ροδίτικα λευκά κρασιά τα οποία συνοδεύουν από κομμάτια φέτας που θεωρούν ότι είναι το πιο νόστιμο τυρί παγκοσμίως.
Η Φιλέρημος και οι Πηγές Καλλιθέας είναι τα αγαπημένα τους σημεία στο νησί ενώ πολύ συχνά επισκέπτονται την παραλία της Τσαμπίκας δια θαλάσσης, χρησιμοποιώντας τα ημερόπλοια του νησιού. Η κυρία Dolan δεν αποχωρίζεται στιγμή το iPad της προκειμένου να φωτογραφίζει κάθε στιγμή των διακοπών της και με τον σύζυγό της αποτελούν τους καλύτερους πρεσβευτές της Ρόδου στη χώρα τους.

-1

Pin It on Pinterest