Η Ryanair πουλά 100.000 εισιτήρια αντί 9,99 ευρώ για Ρόδο και άλλους 5 προορισμούς

Aντίστροφη μέτρηση για την έναρξη των πτήσεων της Ryanair από τη νέα της βάση στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος. Οι πρώτες πτήσεις της Ιρλανδικής εταιρείας θα γίνουν την 1η Απριλίου.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του επικεφαλής της Raynair Μαίκλ Ο Λόρι, μέχρι τα μεσάνυχτα της επόμενης Δευτέρας 24 Μαρτίου όσοι επιθυμούν έχουν τη δυνατότητα να κάνουν κρατήσεις για πτήσεις τις εταιρείας στην τιμή των 9.99 ευρώ (μαζί με τους φόρους) πρός τους εξής έξι προορισμούς:

Χανιά
Λονδίνο
Μιλάνο
Πάφο
Ρόδο
και Θεσσαλονίκη

Συνολικά, σε αυτή την τιμή θα διατεθούν 100.000 εισιτήρια

Προς το παρόν η εταιρεία θα πραγματοποιεί 150 πτήσεις την εβδομάδα από την Αθήνα και συγκεκριμένα καθημερινά, 10 πτήσεις για Θεσσαλονίκη, τέσσερις πτήσεις προς τα Χανιά και δύο πτήσεις για Λονδίνο, Μιλάνο, Πάφο και Ρόδο

Σύμφωνα με τον κ. Ο Λόρι, τον Νοέμβριο του 2014 θα ανακοινωθούν και νέες πτήσεις από τη χώρα μας προς νέους προορισμούς στο εσωτερικό, καθώς ήδη βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με τα περιφερειακά αεροδρόμια της χώρας. Τόνισε, μάλιστα, ότι το 2018 στοχεύει να είναι η «Νούμερο 1» εταιρεία στην Ελλάδα.

«Τα έξι νέα μας δρομολογια από Αθήνα θα παρέχουν στους Ελληνες καταναλωτές και επισκέπτες μια εναλλακτική σε σχέση με τις υψηλές τιμές εισιτηρίων της Aegean/Olympic, ενώ ταυτόχρονα θα απολαμβάνουν τις χαμηλές τιμές εισιτηρίων της Ryanair» είπε ο κ. O’Leary.

Pin It on Pinterest