“Μάλλον ο κύριος Καμπουράκης σε πλήρη σύγχυση, ζει στη δική του εικονική πραγματικότητα”

Μάλλον ο κύριος Καμπουράκης σε πλήρη σύγχυση, ζει στη δική του εικονική πραγματικότητα, σε ένα άλλο παράλληλο σύμπαν, από το οποίο εκ του ασφαλούς κρίνει τα πεπραγμένα της Δημοτικής αρχής.

Εμείς παρουσιάσαμε τον απολογισμό των πεπραγμένων (αυτών δηλαδή που έχουν πραγματοποιηθεί) του 2018, όσων συνεχίζουμε εντός του 2019 αλλά και για τα επόμενα έτη. Παρουσιάσαμε πράξεις, ενέργειες έργα και δεσμεύσεις.

Εκείνος ζει στον κόσμο του «θα» και στο «θα» παραμένει. 

Το έργο που έχει παραχθεί, όπως και αυτό που έχει δρομολογηθεί με την δημοπράτηση ήδη 75 έργων ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΗΣΙΜΟ με εξασφαλισμένους πόρους, που συμπεριλαμβάνονται στο Αποθεματικό των 44.600.000 €, που πετύχαμε τα τελευταία 2 χρόνια (μάλιστα χωρίς το ΔΗ.ΦΟ.ΔΩ.).

Του αποστείλαμε ήδη ηλεκτρονικά το έντυπο του απολογισμού των 140 σελίδων, και αν μπορέσει να το κατανοήσει, τον καλούμε σε ΔΗΜΟΣΙΑ συζήτηση επ΄αυτού.

Ας μη βιάζεται να προκαταβάλλει την κρίση του Ροδιακού λαού, ο οποίος σε λιγότερο από τρεις μήνες θα αποφασίσει ποιος θα είναι ο απερχόμενος, ποιος ο επερχόμενος και ποιος ο προσωρινά διερχόμενος υποψήφιος Δήμαρχος.

Δυστυχώς για εκείνον, ο “Απερχόμενος Δήμαρχος” είναι και ο “Επερχόμενος Δήμαρχος”.

ΡΟΔΟΣ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ