“Για άλλη μια φορά η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ απέδειξε τη μοναδική ικανότητα της διάλυσης και όχι της σύνθεσης”

Με αφορμή την δυσάρεστη εξέλιξη στο ζήτημα της ΕΤΑΙΠΡΟΦΥΚΑ η υποψήφια βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής κ. Ελευθερία Φτακλάκη προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Για άλλη μια φορά η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ απέδειξε τη μοναδική ικανότητα που τη διέκρινε καθ’ όλη τη θητεία της. Αυτή της διάλυσης και όχι της σύνθεσης. Επί μήνες παρακολουθήσαμε τις διαβεβαιώσεις για την κατάθεση τροπολογίας περί παράτασης ισχύος του καταστατικού της ΕΤΑΙΠΡΟΦΥΚΑ, της εταιρείας που έχει ως αντικείμενο την προστασία των δασών της Ρόδου από τις πυρκαγιές. Το αποτέλεσμα πλέον γνωστό και χειροπιαστό: ένα θανάσιμο πλήγμα στην εταιρεία. Μέσα στην χιονοστιβάδα των τροπολογιών που κατέθεσαν στη Βουλή για να προλάβουν να «τακτοποιήσουν» ότι μπορούσαν δεν βρήκαν λίγο χρόνο να δώσουν …ανάσα στην ΕΤΑΙΠΡΟΦΥΚΑ.

Το Κίνημα Αλλαγής θα σταθεί αρωγός στους εργαζόμενους και θα συμβάλει ώστε έστω και μετά τις εθνικές εκλογές να κατατεθεί η περιβόητη τροπολογία που θα παρατείνει την ισχύ του καταστατικού της εταιρείας.

Επιπλέον στο πρόγραμμα του ΚΙΝΑΛ περιλαμβάνεται με συγκεκριμένες πολιτικές προτάσεις και η Πυροπροστασία, ένας τομέας στον οποίο η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ έδωσε εξετάσεις και έμεινε μετεξεταστέα με τον τραγικό απολογισμό των 100 νεκρών στο Μάτι.

Δεν λησμονούμε. Προχωράμε μπροστά και η επερχόμενη ετυμηγορία των πολιτών θα αποτελέσει τη Νέμεσι για όλους τους επιλήσμονες των υποσχέσεων και την Ελπίδα για τη χώρα».

Παρασκευή-Ελευθερία Φτακλάκη

Υποψήφια Βουλευτής Δωδεκανήσου