Της κολάσεως σε πτήση της Ryanair – Μεθυσμένοι επιβάτες επιτέθηκαν σε συνταξιδιώτη τους και ούρησαν στην καμπίνα

Στα δικαστήρια με την Ryanair έφθασε μια οικογένεια Βρετανών η οποία τον περασμένο Μάρτιο προκάλεσε τον κακό χαμό σε πτήση από το Δουβλίνο στο Λονδίνο. Μεθυσμένοι καθώς ήταν, τραγουδούσαν, δημιούργησαν προβλήματα, ενώ ένα μέλος της οικογένειας ούρησε στο διάδρομο του αεροσκάφους, ενώ εξαιτίας τους τραυματίστηκε και μια γυναίκα επιβάτης.

Ο 28χρονος Μάικλ ΜακΝτόναχ, πατέρας δύο παιδιών, και 10 ακόμη συγγενείς τους που ταξίδευαν παρέα είχαν μαζί τους κουτιά μπύρας τα οποία άρχισαν να κατεβάζουν το ένα μετά το άλλο, μέχρι να γίνουν αντιληπτοί από τους αεροσυνοδούς και οι μπύρες να κατασχεθούν. Το κακό, όμως, είχε γίνει. Είχαν ήδη μεθύσει με αποτέλεσμα να προκαλέσουν το απόλυτο χάος στο αεροσκάφος. Αρνούνταν να καθίσουν στη θέση τους, έκαναν φασαρία, ενώ ο Μάικλ ΜακΝτόναχ όρμησε σε μια επιβάτη με αποτέλεσμα να την τραυματίσει. Αυτό που έκανε το ποτήρι να ξεχειλίσει πάντως, ήταν, ότι ένα μέλος της οικογένειας των ΜακΝτόναχ το οποίο επιθυμούσε να πάει στην τουαλέτα, δεν κατάφερε να φθάσει με αποτέλεσμα να ουρήσει στο διάδρομο του αεροσκάφους μπροστά στα έκπληκτα μάτια των υπολοίπων επιβατών.

Κατά την προσγείωση του αεροσκάφους στο Λονδίνο αστυνομικοί, που είχαν ειδοποιηθεί από τον πιλότο μέσω του πύργου έλεγχου περίμεναν την οικογένεια των ΜακΝτόναχ για να τους συλλάβουν. Ωστόσο, και αυτή η διαδικασία είχε τα ευτράπελά της. Τα μέλη της οικογένειας είχαν αλλάξει θέσεις και τα ρούχα τους με σκοπό να μπερδέψουν τους αστυνομικούς και να διαφύγουν της σύλληψής τους. Χωρίς φυσικά να τα καταφέρουν.

Εν τέλει, η υπόθεση έφθασε στα δικαστήρια, με αποτέλεσμα ο Μάικλ ΜακΝτόναχ να καταδικαστεί σε 12 μήνες επιτήρησης, έξι μήνες αποτοξίνωσης από το αλκοόλ και καταβολή αποζημίωσης 245 λιρών, ενώ στον ξάδερφό του πρόστιμο 178 λιρών για ούρηση στην καμπίνα του αεροσκάφους.

Πηγή : athensmagazine.gr

Pin It on Pinterest