Ψήφισμα της Π.Ε.Δ Ν.Α για τον θάνατο του Δ.Τσοπανάκη

Ο Πρόεδρος και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (Π.Ε.Δ.) Νοτίου Αιγαίου, εκφράζουν τη βαθιά θλίψη τους, για την μεγάλη απώλεια του διακεκριμένου Δωδεκανήσιου δημοσιογράφου, αυτοδιοικητικού και ευπατρίδη Δημήτρη Τσοπανάκη.

Ο Δημήτρης Τσοπανάκης, διετέλεσε κορυφαίος δημοσιογράφος, εκδότης εφημερίδας και παράγων του αθλητισμού ενώ υπηρέτησε, με σημαντική προσφορά, το θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης ως Νομαρχιακός και Περιφερειακός Σύμβουλος. Διακρίθηκε για την ευγένειά του, την πολιτική ευθύτητα και ανιδιοτέλεια με την οποία υπηρέτησε την δημοσιογραφία όσο και την Αυτοδιοίκηση. Βαθύς γνώστης της ιδιαιτερότητας και των αναγκών του νησιωτικού χώρου, αγωνίστηκε μέχρι το τέλος για να προβάλλει και να προτείνει λύσεις στα προβλήματα των Νησιών μας.

Η Ρόδος, τα Δωδεκάνησα σήμερα θρηνούν για την απώλεια του διακεκριμένου τέκνου τους.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ε.Δ. Νοτίου Αιγαίου, εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην Οικογένεια του εκλιπόντος και αποφασίζει το παρόν ψήφισμα να δημοσιευθεί στον Τοπικό Τύπο, να σταλεί στην οικογένεια του εκλιπόντος, ενώ αντιπροσωπεία του Δ.Σ. με επικεφαλής τον Πρόεδρο της ΠΕΔ Νοτίου Αιγαίου κο Αντώνη Καμπουράκη Δήμαρχο Ρόδου,να παραστεί στην εξόδιο ακολουθία.

Ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Ν.Α.

Αντώνης Β. Καμπουράκης

Δήμαρχος Ρόδου

Pin It on Pinterest

Share This