Πρωτοβουλία συγκέντρωσης τροφίμων από την ΟΝΝΕΔ και το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Περιφέρειας

Τα μέλη της ΟΝΝΕΔ Δωδεκανήσου σε συνεργασία με το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, ανέλαβαν πρωτοβουλία συγκέντρωσης τροφίμων, τα οποία παρέδωσαν, το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου, στον Ιερό Ναό του Αγίου Παντελεήμονα, στη Μεσαιωνική Πόλη, προκειμένου να διατεθούν στους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη.

Στη διάρκεια της επίσκεψή τους, έγινε μια εποικοδομητική συζήτηση με τον ιερέα της ενορίας , πατέρα Χρήστο, όπου τέθηκαν προβληματισμοί για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν πολλοί συνάνθρωποι μας, λόγω της μεγάλης διάρκειας της οικονομικής κρίσης, που έχει επιδεινώσει σε μεγάλο βαθμό τις συνθήκες ζωής τους. Συζητήθηκε επίσης, με ποιους τρόπους η πολιτεία, αλλά και απλοί πολίτες, με την συνεισφορά τους μπορούν να ελαφρύνουν το βάρος του καθημερινού αγώνα που δίνουν οι άνθρωποι αυτοί.

Τονίστηκε πως τις γιορτινές μέρες αλλά και όχι μόνο αυτές, ο καθένας μπορεί με τον τρόπο του να συνεισφέρει και να δείξει με άπλες κινήσεις, αλληλεγγύη και συμπαράσταση. Όπως τόνισαν τα στελέχη της ΟΝΝΕΔ, η εκκλησία και ιδιαιτέρα η ενορία του Άγιου Παντελεήμονα με πρωτεργάτη τον πατέρα Χρήστο βρίσκεται πάντα στην πρώτη γραμμή στη προσπάθεια στήριξης των συμπολιτών μας που ανήκουν στις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες. Έδωσαν συγχαρητήρια στον ιερέα για τις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει και για τον αγώνα που δίνει καθημερινά και δήλωσαν συμπαραστάτες του έργου του όποτε και σε ό,τι χρειαστεί.

Pin It on Pinterest

Share This