Α.ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗ – Ε. ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ έρχονται στη Ρόδο – Χορηγός επικοινωνίας Rodosreport

Α.ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗ – Ε. ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ
ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2014

Η κορυφαία μουσική συνάντηση αυτό το καλοκαίρι σε όλη την Ελλάδα

20.08 ΡΟΔΟΣ
ΘΕΑΤΡΟ ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΗΣ ΤΑΦΡΟΥ
ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 21:30

Ήταν η πιο αναμενόμενη μουσική συνάντηση του φετινού χειμώνα. Δικαίως! Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη και η Ελευθερία Αρβανιτάκη κατέγραψαν το χειμώνα που μας πέρασε μέχρι και πρόσφατα – σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη – sold out παραστάσεις κερδίζοντας το κοινό και τα ΜΜΕ. Περισσότεροι από 30.000 θεατές είδαν το πρόγραμμα που παρουσίασαν από τα τέλη του Νοεμβρίου στην Αθήνα και όταν ήρθε η σειρά της Θεσσαλονίκης η επιτυχία συνεχίστηκε αποδεικνύοντας ότι αυτή η παράσταση έχει πολλά χιλιόμετρα μπροστά της.

Οι δύο κορυφαίες ερμηνεύτριες θα συνεχίζουν να μας ταξιδεύουν αυτό το καλοκαίρι, κάνοντας στάσεις σε όλη την Ελλάδα. Στοιχηματίζοντας κάθε φορά στην ατμόσφαιρα της παρέας, στη συμμετοχή του κοινού, στην οικειότητα των αγαπημένων τραγουδιών, θα προσφέρουν τα λατρεμένα τραγούδια τους σε όλους αυτούς που τις παρακολουθούν και τραγουδούν μαζί τους όλα αυτά τα χρόνια.

Στις 20 Αυγούστου η Ελευθερία Αρβανιτάκη και η Άλκηστις Πρωτοψάλτη θα βρίσκονται στο Θέατρο Μεσαιωνικής Τάφρου!

Ελευθερία Αρβανιτάκη – Άλκηστις Πρωτοψάλτη
Καλοκαίρι 2014
Οι σταθμοί της περιοδείας*

ΙΟΥΛΙΟΣ
Πέμπτη 24/07 – Χανιά
Παρασκευή – 25/7 Ηράκλειο
Δευτέρα 28/7 – Λευκωσία
Τρίτη 29/7 – Λάρνακα
Πέμπτη 31/7 – Λεμέσος

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 
Σάββατο 2/8 – Φεστιβάλ Βαρβάρας-Βαρβάρα Χαλκιδικής  
Δευτέρα 11/8 – Καλαμάτα –  Mεγάλη Διπλή συναυλία ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗ – ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ – ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΣ – ΜΑΧΑΙΡΙΤΣΑΣ – ΜΟΥΖΟΥΡΑΚΗΣ
Τετάρτη  13/8 – Διεθνές Φεστιβάλ Φιλίππων-Καβάλα
Σάββατο 16/8 – Καρπενήσι
Τετάρτη 20/8 – Ρόδος

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ
Δευτέρα -1/9 Ελευσίνα
Τρίτη – 2/9 Πάτρα
Τετάρτη – 3/9 Γιάννενα
Παρασκευή –  5/9 Έδεσσα
Σάββατο 6/9 – Κιλκίς
Πέμπτη 11/9 – Αθήνα, Τεχνόπολη
Παρασκευή 19/9 – Πειραιάς, Βεάκειο

* Είναι πιθανό να υπάρξουν αλλαγές ή τροποποιήσεις στο πρόγραμμα της περιοδείας.

Ευχαριστούμε θερμά για σχετικές δημοσιεύσεις/αναφορές.

Τα ΜΜΕ για την παράσταση:
athinorama.gr

“Είναι σαν να ζεις ένα όνειρο – μόνο που το σκίρτημα σε κάνει να ξέρεις ότι πατάς στη γη. Το ένα τραγούδι είναι σαν να γεννάει το άλλο και η μια φωνή να ανοίγει το δρόμο στην άλλη. Τίποτα δεν ακούγεται παράταιρο και κανένα συναίσθημα δεν φαίνεται να είναι οριστικό – έρχεται η επόμενη στιγμή που το ενδυναμώνει και το διαχέει γύρω και μέσα. Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη και η Ελευθερία Αρβανιτάκη είναι σαν να ζουν μια ζωή μαζί πάνω στη σκηνή και οτιδήποτε τραγουδούν έχει τη φυσικότητα της αναπνοής, τη μοναδική αίσθηση του αγγίγματος…

cosmo.gr

“Επί τρεις ώρες, σε απόλυτη αρμονία και με μία διάχυτη χημεία μεταξύ τους, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη και η Ελευθερία Αρβανιτάκη, χωρίς να κατεβαίνουν λεπτό από τη σκηνή, μοιράστηκαν μαζί μας τη μαγεία της μουσικής, δημιουργώντας μία ζεστή ατμόσφαιρα παρέας, οικειότητας, συγκίνησης, αγαλλίασης, με τον κόσμο να τις αγκαλιάζει και να αγκαλιάζεται από τις φωνές τους, και να συμμετέχει ενεργά από το πρώτο τραγούδι μέχρι το τελευταίο...”

musiccorner.gr

“Άλκηστις και Ελευθερία: Του ονείρου η αύρα τις ενώνει! Ο κλειστός χώρος του «Διογένη» δεν έχει μετατραπεί απλά σε μουσική σκηνή: Έχει γίνει ανοιχτό θέατρο σε καλοκαιρινή συναυλία! Μόνο με αυτήν την αίσθηση μπορώ να συγκρίνω την ατμόσφαιρα που επικρατούσε…”

musicity.gr

“Άλκηστις Πρωτοψάλτη – Ελευθερία Αρβανιτάκη @ Diogenis Live Studio, Σαν προσευχή… Εκείνες, λοιπόν, η Άλκηστις και η Ελευθερία, σε ενικό αριθμό, στήνουν το θαύμα ξανά, μαζί. Ήρθε το «κάποτε» στο «σήμερα» και φτιάχνει τον πιο ξεχωριστό χορό! Χωρίς περιττά, χωρίς ανούσια, μόνο με τα απαραίτητα, με τα υπαρξιακά αναγκαία, με εκείνα τα τραγούδια που ξεκινούν από τα άδυτα του συναισθήματος και φθάνουν ως την κορυφή.Κι εκείνες οι γυναίκες, που σου χαρίζονται τόσα χρόνια, που σε «ξεπλένουν» και σε «λερώνουν» ξανά…Και εκείνες οι στιγμές, που βρίσκεις τη φλόγα και γίνεσαι κάτι σαν Θεός…”

in2life.gr

“Η μία παίρνει την τραγουδιστική σκυτάλη από την άλλη, σε αναλογία ένα προς ένα, κάνουν και ντουέτα ή ακόμα καλύτερα και σπάνιας τεχνικής διφωνίες.Bρίσκεσαι σε συναισθηματική εγρήγορση από το πρώτο 5λεπτο μέχρι το τελευταίο…”

avopolis.gr

“Ήθελες/δεν ήθελες, αργά ή γρήγορα, σε έπαιρναν μαζί τους με την πηγαία παρουσία τους, με το κέφι τους, με την κινησιολογία τους. Και βέβαια με τα τραγούδια τα οποία παρουσίασαν…”

Κ Καθημερινής
“..Το κοινό που ήρθε να παρακολουθήσει Παρασκευή βράδυ το ντουέτο Πρωτοψάλτη-Αρβανιτάκη εντυπωσιάζει με τον όγκο του…Tόσο η Ελευθερία Αρβανιτάκη όσο και η Άλκηστις Πρωτοψάλτη είναι πολύ έμπειρες και κατά μία έννοια “επιβάλλονται” στο χώρο, του δίνουν το δικό τους άρωμα..”

tralala.gr

“Ελευθερία Αρβανιτάκη & Άλκηστις Πρωτοψάλτη: Συνεργασία πολλών καρατίων… Ένα πολύ προσεγμένο πρόγραμμα από τις δυο πιο αγαπημένες ελληνίδες τραγουδίστριες της χώρας μας. Μια όαση στην νυχτερινή διασκέδαση της Αθήνας!

Info:
Χώρος: Ρόδος, Θέατρο Μεσαιωνικής Τάφρου
Ημερομηνία: 20 Αυγούστου 2014
‘Ωρα έναρξης: 21:30μμ
Εισιτήρια: Προπώληση-15€, Διατίθεται περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων στην τιμή των 10€ αποκλειστικά στα κατάστημα ΜANUEL μέχρι εξαντλήσεως  / Ταμείο-17€
Προπώληση:
viva.gr, Public
Κεντρική προπώληση μέχρι τη 13:00 την ημέρα της συναυλίας:
Κιόσκι Φεστιβάλ Πλατεία Κύπρου (6932 224737), Black Sheep X-Musicland (Σοφ. Βενιζέλου 60 -100 μαγαζιά- 22410 21282), Manuel Music Center (Αμερικής 93, 22410 28266)
Προπώληση μέχρι την παραμονή της συναυλίας ώρα 19:00:
MICHELO/COLORADO 24 ώρες τη μέρα (22410 75120), Μ.ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΑΦΙΣΣΕΣ (22410 73017), MILOU Παιδικό πάρκο (22410 72700), Rodos Palace (22410 25222)
Ιξιά:
ΔΟΥΚΑΣ mini market/press point (22410 90036)
Αρχάγγελος:
Κατάστημα Wind
Σορώνη:
Βιβλιοχαρτοπωλείο “Η Πηγή” (22410 41525)
Αφάντου:
Ο ΠΡΑΜΑΤΕΥΤΗΣ (22410 53086)

Πληροφορίες: 11876, 801 11 40000

Παίζουν οι μουσικοί:
Αντώνης Ανδρέου / τρομπόνι, τρομπέτα
Γιώργος Γεωργιάδης / μπάσο
Κώστας Καρακατσάνης / βιολί, φυσαρμόνικα, κιθάρα
Θωμάς Κοντογεώργης / πιάνο, ενορχηστρώσεις
Αλέξανδρος – Δράκος Κτιστάκης / τύμπανα, ενορχηστρώσεις
Νίκος Μέρμηγκας / μπουζούκι, λάφτα, μαντολίνο, λαούτο

Επιμέλεια προγράμματος: Άλκηστις Πρωτοψάλτη – Ελευθερία Αρβανιτάκη – Λήδα Ρουμάνη
Επιμέλεια ήχου: Ζαχαρίας Σταμούλος, Χάρης Κρεμμύδας
Σχεδιασμός φώτων: Φιλ Χιλς
Χειρισμός φώτων: Μαρία Βενετάκη
Οργάνωση παραγωγής: Sui Generis I 210-7474288 Ι info@sgm.gr

                   και Happy Tone I 697 4753753  I toniadrag@gmail.com

Δημοσιογραφικό υλικό και προβολή παραστάσεων:
zuma COMMUNICATIONS
8X10

Pin It on Pinterest