Μετ’ εμποδίων της ΔΕΗ το Δωδεκανησιακό Πρωτάθλημα Bowling – Αποτελέσματα

Παρουσία αρκετών δεκάδων φίλων του Bowling διεχθήχθη το Δωδεκανησιακό Τουρνουά Bowling  το Σαββατοκύριακο 25-26 Ιανουαρίου 2014 στο Sky Park στο Φαληράκι.
Η ατομική αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο βράδυ από την οποία πρώτος στον τελικό των ανδρών αναδείχθηκε ο Γιάννης Αχλαδιώτης από την Κάλυμνο, κερδίζοντας τον Χρήστο Καυκάκη από την Ρόδο με 209 έναντι 195 κορίνες. Έκπληξη η έβδομη θέση και πρόκριση στους τελικούς του 62χρονου Δημήτρη Αποστόλου από την Παστίδα.  Στην τρίτη θέση ήρθε ο Παναγιώτης Σηλεός από την Κω με 190 κορίνες.
Την Κυριακή το πρωί ξεκίνησε η δεύτερη αγωνιστική του ομαδικού πρωταθλήματος  στην οποία η ομάδα της Ρόδου ηττήθηκε από την Κάλυμνο με 801-799 και από την Λέρο με  851-849. Η ομάδα της Κω κέρδισε την Λέρο και την Κάλυμνο με 100 κορίνες διαφορά την κάθεμια.
Η αναμέτρηση Κως-Ρόδος  βρήκε την ομάδα της Ρόδου να προηγείται με 60 κορίνες στο 1/3 του παιχνιδιού αλλά η ΔΕΗ φρόντισε να διακόψει το πρωτάθλημα με δυο ώρες διακοπή ρεύματος.  Οι αθλητές από την Κάλυμνο, την Κω και την Λέρο μάζεψαν τον εξοπλισμό τους και έφυγαν καθώς αναχωρούσε το πλοίο.To δεύτερο μέρος του ομαδικού,που διεκόπη λόγω blackout της ΔΕΗ,θα συνεχιστεί στη Κω το σαββατοκύριακο 22-23 Φεβρουαριου,
Το επόμενο ραντεβού στις 23 Φεβρουαριου  στην Κω για την τρίτη αγωνιστική του ομαδικού πρωταθλήματος.
rodosreport.gr

Pin It on Pinterest