Προσοχή ! Εργασίες στη Ρόδου – Λίνδου

Η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Δωδεκανήσου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου ενημερώνει τους διερχόμενους οδηγούς ότι η Επαρχιακή Οδός Ρόδου-Καμείρου, από τον κόμβο της εισόδου στο αεροδρόμιο μέχρι τη συμβολή της Επαρχιακής Οδού με την Εθνική Οδό Αεροδρόμιο-Ανατολικές Ακτές θα κλείσει προκειμένου να εκτελεστούν εργασίες αποξήλωσης του υφιστάμενου χωροδικτυώματος στα πλαίσια υλοποίησης του έργου: «Συντήρηση Ε.Ο Ρόδου – Λίνδου και Ανατολικές Ακτές – Αεροδρόμιο».

Οι εργασίες θα ξεκινήσουν την Τετάρτη 08 Απριλίου 2020 και ώρα 15:00 και εκτιμάται ότι θα διαρκέσουν για χρονικό διάστημα περίπου δύο (2) ωρών.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών αποξήλωσης η προσωρινή διέλευση των οχημάτων που κινούνται στο δυτικό άξονα του νησιού θα γίνεται μέσω της Επαρχιακής Οδού Κρεμαστή – Δαματριά – Κόμβος Καλαμώνα.

Επίσης, σας γνωρίζουμε ότι η Εθνική Οδός Ανατολικές Ακτές – Αεροδρόμιο , από τη είσοδο προς Παστίδα μέχρι τον κόμβο προς Μαριτσά -Κρεμαστή θα κλείσει προκειμένου να εκτελεστούν εργασίες αποξήλωσης του υφιστάμενου χωροδικτυώματος στα πλαίσια υλοποίησης του προαναφερόμενου έργου.

Οι εργασίες θα ξεκινήσουν την Τετάρτη 08 Απριλίου 2020 και ώρα 17:00 και εκτιμάται ότι θα διαρκέσουν για χρονικό διάστημα περίπου δύο (2) ωρών.

Κατά τη διάρκεια κατασκευής των εργασιών αποξήλωσης η προσωρινή διέλευση των οχημάτων, θα γίνεται μέσα από τον οικισμό της Παστίδας.