Προσλήψεις στην TUI: Αναζητά συνεργάτες σε δημοφιλείς ελληνικούς προορισμούς

Εκπροσώπους σε δημοφιλείς ελληνικούς προορισμούς, αναζητά να προσλάβει για το καλοκαίρι του 2018 ο μεγάλος τουρ οπερέιτορ TUI, οι οποίοι θα ενταχθούν στο τμήμα Υπηρεσιών Προορισμού του Οργανισμού και θα αποτελούν μέρος της διεθνούς ομάδας που θα εργάζεται για την προσφορά μοναδικών εμπειριών διακοπών.

Οι εκπρόσωποι θα απασχοληθούν στην Κρήτη, τη Ρόδο, την Κέρκυρα και την Πάργα, τη Ζάκυνθο, την Κεφαλονιά, τη Χαλκιδική, τη Σκιάθο και τη Σαντορίνη και θα έχουν στόχους πωλήσεων ενώ θα συμβάλλουν και στην επίλυση προβλημάτων των επισκεπτών.

Ο τουρ οπερέιτορ αναζητά υποψηφίους που θα συνάψουν τοπικά συμβόλαια και διαμένουν ήδη στον προορισμό.

Οι νέοι εργαζόμενοι θα ελέγχουν ηλεκτρονικά τις πληροφορίες πελατών και θα προωθούν εμπειρίες στους προορισμούς όπως εκδρομές και επιπλέον δραστηριότητες, ενώ θα γίνουν ειδικοί για τον προορισμό.

Θα προτείνουν στους πελάτες της TUI δραστηριότητες που δεν μπορούν εύκολα να εντοπισθούν στο διαδίκτυο, και θα δίνουν απαντήσεις στα παράπονα και τις ερωτήσεις τους.

Πιθανόν να συνεργάζονται με μεγάλα ξενοδοχεία ή να φροντίζουν για την ταξιδιωτική εμπειρία ευρωπαίων επισκεπτών σε διαφορετικά ξενοδοχεία καθώς και να είναι οδηγοί σε εκδρομές και να συνοδεύουν κατά τις μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο.

Οι εργαζόμενοι θα περάσουν από το δωρεάν διεθνές εκπαιδευτικό πρόγραμμα της TUI και το πρόγραμμα Junior Management.

Πηγή : tornosnews.gr

Pin It on Pinterest