Προσλήψεις από την Ryanair

Σε προσλήψεις πληρώματος καμπίνας προχωράει ο ιρλανδικός αερομεταφορέας Ryanair μέσω της Crewlink, του επίσημου συνεργάτη της.

Η αεροπορική εταιρεία προσφέρει ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών, που περιλαμβάνει ταξιδιωτικά προνόμια, βοηθητικό επίδομα 1.200 ευρώ και τριετές συμβόλαιο στους υποψήφιους που θα ολοκληρώσουν επιτυχώς το πιστοποιημένο πρόγραμμα εκπαίδευσης EASA. Σύμφωνα με όσα αναφέρει η Ryanair, οι υποψήφιοι δεν απαιτείται να διαθέτουν προγενέστερη επαγγελματική εμπειρία.

Στο πλαίσιο αυτό, η αεροπορική εταιρία διοργανώνει ημέρες καριέρας στην Ελλάδα τις εξής ημερομηνίες: 16/8 και 15/9 στη Θεσσαλονίκη, και 8/9 και 3/10 στην Αθήνα.

Αύξηση στην επιβατική κίνηση τον Ιούλιο

Εν τω μεταξύ η Ryanair ανακοίνωσε τα στατιστικά στοιχεία επιβατικής κίνησης Ιουλίου, σύμφωνα με τα οποία, η κίνηση αυξήθηκε κατά 11% σε 12,6 εκατομμύρια επιβάτες, η πληρότητα αυξήθηκε κατά 1 ποσοστιαία μονάδα αγγίζοντας το 97%, ενώ η ετήσια επιβατική κίνηση έως τον Ιούλιο αυξήθηκε κατά 13% σε 125,1 εκατομμύρια πελάτες.

Παράλληλα, γιορτάζοντας τη διακίνηση ενός δισεκατομμυρίου επιβατών από την πρώτη της πτήση από το Waterford προς το Λονδίνο (Gatwick) το 1985, η ιρλανδική αεροπορική εταιρεία λανσάρει την τελευταία από μία σειρά καινοτομιών, ενόψει του τέταρτου έτους του προγράμματος «Always Getting Better», δίνοντας τη δυνατότητα στους πελάτες να πραγματοποιούν κρατήσεις πτήσεων και ξενοδοχείων καθώς και να ενημερώνονται σχετικά με την πτήση τους μέσω του συστήματος Alexa voice recognition, στο Ryanair.com.

Νέες θέσεις επιβατών

Η Ryanair ανακοίνωσε παράλληλα την συνεργασία της με την Zodiac, η οποία θα προσφέρει νέες θέσεις τύπου slimline στα Boeing 737 MAX “Gamechanger”, τα οποία θα παραδοθούν την άνοιξη του 2019. Τα νέα αεροσκάφη θα προσφέρουν περισσότερη άνεση (περισσότερος χώρος στα καθίσματα και στους αποθηκευτικούς χώρους της καμπίνας).

«Μέσω του συγκεκριμένου επανασχεδιασμού των αεροσκαφών και των νέων θέσεων, το κάθε αεροσκάφος της Ryanair θα συμπεριλαμβάνει 8 επιπλέον θέσεις (197 από 189), προσφέροντας στους επιβάτες περισσότερη άνεση, με απόσταση 31 ιντσών από την μπροστινή θέση – μεγαλύτερη απόσταση από τις απλές θέσεις της British Airways και της Lufthansa» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία και προσθέτει:

«Οι νέες αυτές αναβαθμίσεις της Ryanair, αποτελούν τις τελευταίες από μία σειρά καινοτομιών καθώς η Ryanair εξελίσσεται σε «Amazon του ταξιδιού», έπειτα από την έναρξη συνδεόμενων πτήσεων στην Ρώμη και το Μιλάνο, την συνεργασία με την Air Europa και το Δίκτυο Φοιτητών Erasmus καθώς και την αναβάθμιση της σελίδας Ryanair Rooms.