Προσλήψεις απο τα MyMarket στη Ρόδο και σε άλλες πόλεις

Η ελληνικών συμφερόντων αλυσίδα ενδιαφέρεται να καλύψει θέσεις πωλητών, ταμιών, υπεύθυνων καταστημάτων και διευθυντικών στελεχών. Συγκεκριμένα, στα καταστήματα Γλυφάδας, Βάρης, Σαρωνίδας και Αναβύσσου, Κερατέας, Λαυρίου και Ρόδου τις θέσεις θα καταλάβουν πωλητές, ταμίες και αποθηκάριοι.

Νέες θέσεις εργασίας για υπαλλήλους και υπεύθυνους στο τμήμα Κρεοπωλείου προσφέρονται στα καταστήματα στην Ανοιξη, στα Μέγαρα, στην ανατολική Αττική, στα δυτικά και βόρεια προάστια προάστια, ενώ υπεύθυνους καταστήματος ζητά το νέο κατάστημα στην Ανοιξη. Οσο για τα καταστήματα Ναυπάκτου, Ζακύνθου, Κεφαλονιάς, Αττικής και Ιωαννίνων οι θέσεις αφορούν διευθυντικά στελέχη.

Τα προσόντα
Αναφορικά με τα προσόντα που θα κρίνουν την επιλογή των υποψηφίων, οι πωλητές και οι ταμίες θα πρέπει να έχουν ηλικία από 18 έως 35 ετών, απολυτήριο Λυκείου, βασικές γνώσεις χειρισμού Η/Υ και καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας, ενώ οι κρεοπώλες θα πρέπει να έχουν βεβαίωση της αντίστοιχης σχολής, προϋπηρεσία τουλάχιστον τριών ετών και ηλικία έως 40 ετών.

Για τις θέσεις υπευθύνων καταστήματος, απαιτούνται απολυτήριο Λυκείου, εμπειρία στις πωλήσεις και γνώση των προϊόντων και της διαχείρισής τους, ικανότητες διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού και εστίαση στον πελάτη.

Τέλος, οι υποψήφιοι για τις διευθυντικές θέσεις θα πρέπει να διαθέτουν πτυχίο ΑΕΙ ή ΤΕΙ, προϋπηρεσία τουλάχιστον τεσσάρων ετών σε αντίστοιχη θέση, προϋπηρεσία στον χώρο των πωλήσεων, αποδεδειγμένη ικανότητα ανάπτυξης πωλήσεων και επίτευξης στόχων και εμπειρία σε διοίκηση ανθρώπινου δυναμικού σε καταστήματα λιανικής.

Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στο τηλέφωνο 210 28.93.500 και την ιστοσελίδα: www.mymarket.gr