Η Ryanair προσλαμβάνει αεροσυνοδούς- Δείτε τα κριτήρια

Την Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου ξεκινούν οι πρώτες συνεντεύξεις για το προσωπικό καμπίνας (φροντιστές και αεροσυνοδοί) στις πτήσεις της Ryanair στη Θεσσαλονίκη. Οσοι και όσες επιθυμούν να περάσουν από τις συνεντεύξεις θα πρέπει να σπεύσουν να κάνουν αίτηση στην ιστοσελίδα crewlinik.ie. Μέσα σε έξι εβδομάδες η Crew Link θα αναλάβει την εκπαίδευση των νεοπροσληφθέντων της Ryanair στην κομητεία Γουίκλοου.

Ποια πρέπει να είναι τα προφίλ των υποψηφίων

Τα κριτήρια για την επιλογή στελέχωσης του προσωπικού στη Ryanair είναι αυστηρά και τα στάνταρντ είναι υψηλά, τόσο για τους άνδρες, όσο και για τις γυναίκες. Συγκεκριμένα, οι άνδρες υποψήφιοι θα πρέπει να προσέλθουν στην συνέντευξη φορώντας επίσημο παντελόνι και κοντομάνικο πουκάμισο, ενώ οι γυναίκες θα πρέπει να φορούν φούστα ως το γόνατο, διαφανές καλσόν και κοντομάνικο πουκάμισο ή μπλούζα. Η εμφάνιση με άλλα ρούχα θα στοιχίσει της ακύρωση της συνέντευξης για μία θέση στη Ryanair.

Χαρακτηριστικό της αυστηρότητας των κριτηρίων στη Ryanair είναι πως οι υποψήφιοι που φέρουν τατουάζ, σε εμφανή σημεία του σώματος τους, ή φορούν τζιν, δεν θα γίνονται δεκτοί. Επίσης, οι υποψήφιοι φροντιστές και οι υποψήφιες αεροσυνοδοί θα πρέπει να γνωρίζουν πως μεταξύ των κριτηρίων επιλογής είναι το ύψος (από 1,57 και πάνω), η καλή όραση (όχι γυαλιά, μόνο φακοί επαφής), η δυνατότητα κολύμβησης τουλάχιστον 20 μέτρων χωρίς βοήθεια και η καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας σε γραπτό και προφορικό επίπεδο.

Πηγή : iefimerida

Pin It on Pinterest