Το 1ο Σύστημα Προσκόπων Ρόδου παρέδωσε είδη τροφίμων για την σίτιση των οικονομικά αδύναμων συμπολιτών μας

Το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων (1ο Σύστημα Προσκόπων Ρόδου) παρέδωσε το Σάββατο 05 Δεκεμβρίου 2015 , αρκετά είδη τροφίμων ,στο πρόγραμμα σίτισης των οικονομικά αδύναμων συμπολιτών μας.
Αξίζει να σημειωθεί πως τα παραπάνω τρόφιμα συγκεντρώθηκαν από τους προσκόπους με τη συμμετοχή ευαίσθητων συμπολιτών μας .
Η παράδοση των τροφίμων έγινε στον χώρο του Συσσιτίου από τους βαθμοφόρους του 1ου Συστήματος Προσκόπων και συγκεκριμένα τον αρχηγό συστήματος κ. Γεώργιο Τσαμπάση , την πρόεδρο Επιτροπής Κοινωνικής Συμπαράστασης κ. Μάγδα Παραγιού ,τον αρχηγό Κοινότητας Ανιχνευτών κ.Σιμάϊ Καϊμακτσή ,τον αρχηγό της ομάδας κ.Μάικ Πάζ και την υπαρχηγό της ομάδας κ.Νάταλι Σεντένου .
Εκ μέρους του Δήμου Ρόδου παρευρέθηκε η Αντιδήμαρχος Προστασίας και Προαγωγής Υγείας, Κοινωνικής Πολιτικής ,Ισότητας Δύο Φύλων και Τρίτης Ηλικίας και η Δέσποινα Μουτάφη μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Δημοτικού Οργανισμού Πρόνοιας οι οποίες ευχαρίστησαν τα μέλη του 1ου Συστήματος Προσκόπων Ρόδου για τη σημαντική πράξη αλληλεγγύης .
Η Αντιδήμαρχος κ. Άννα Ζωάννου , ο Πρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού Πρόνοιας Ρόδου κ. Σωτήρης Πετράκης καθώς και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού ,εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες ,εύχονται σε όλους Καλές Γιορτές ,δημιουργική η Νέα Χρονιά και η πράξη του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων (1ου Συστήματος Προσκόπων Ρόδου ) να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση και άλλων παρόμοιων φορέων .

Pin It on Pinterest

Share This