Πρόσκληση συμμετοχής επιχειρηματιών της Ρόδου στη διεθνή τουριστική έκθεση “Salon des Vacances” στις Βρυξέλλες

Στη διεθνή τουριστική έκθεση “Salon des Vacances”, που θα πραγματοποιηθεί από τις 1-4 Φεβρουαρίου 2018 στις Βρυξέλλες, πρόκειται να συμμετάσχουν Δήμος Ρόδου και ΠΡΟ.ΤΟΥΡ., μετά από πρόσκληση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, στο περίπτερο του Ε.Ο.Τ.

Στην έκθεση, που αποτελεί το μεγαλύτερο τουριστικό γεγονός στο Βέλγιο και θα πραγματοποιηθεί στον εκθεσιακό κέντρο των Βρυξελλών “Brussels Expo”, αναμένεται να συμμετάσχουν περισσότεροι από 800 εκθέτες, από 70 χώρες.

Η Ρόδος αποτελεί ιδιαίτερα δημοφιλή προορισμό για τους Βέλγους, ενώ συνολικά η Ελλάδα το 2017 ήλθε δεύτερη στις προτιμήσεις των Βέλγων τουριστών, σύμφωνα με επίσημα στοιχεία.

Στόχος του Ε.Ο.Τ. είναι να ενισχύσει την εικόνα της Ελλάδας στη βελγική αγορά αναδεικνύοντας εναλλακτικούς τουριστικούς προορισμούς και τοποθετώντας την Ελλάδα ως ιδανικό προορισμό ποιοτικών διακοπών.

Κάθε χρόνο η έκθεση Salon des Vacances Brussels επιλέγει καινοτόμες νέες ιδέες για να καλύψει όλες τις απαιτήσεις. Φέτος θα εμπλουτίσουν την έκθεση τρία νέα θέματα, Κρουαζιέρες-Wellness & Υγεία-Γαστρονομία και δύο νέα σημεία ενδιαφέροντος, φιλικά προς το LGBT -Travel.

Ο Δήμος Ρόδου θα εκπροσωπηθεί στην έκθεση δια της Διεύθυνσης Τουρισμού Δήμου Ρόδου.

Καλούνται λοιπόν οι επιχειρηματίες του νησιού που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην διεθνή τουριστική έκθεση “Salon des Vacances” στις Βρυξέλλες, να επικοινωνήσουν με τη Διεύθυνση Τουρισμού του Δήμου Ρόδου και να δηλώσουν συμμετοχή,  στα τηλέφωνα: 22410 35240 και 22410 35945 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση tourism@rhodes.gr.

Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να δηλώσουν τη φυσική τους παρουσία ως εκπρόσωποι φορέα ή της επιχείρησής τους, θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τη Διεύθυνση Τουρισμού του Δήμου Ρόδου στα προαναφερόμενα τηλέφωνα και email.

Όσοι επιθυμούν να αποστείλουν υλικό τουριστικής προβολής θα πρέπει να το παραδώσουν στο κεντρικό γραφείο της Διεύθυνσης Τουρισμού του Δήμου Ρόδου στον κ. Κώστα Χατζίκο, το αργότερο μέχρι τις 2.30 το μεσημέρι της Τρίτης 30 Ιανουαρίου 2018.

Pin It on Pinterest

Share This