Προσφορά από τους αστυνομικούς Δωδεκανήσου στο Φιλόπτωχο Ταμείο

Το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, στο πλαίσιο του εορτασμού των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους, διοργάνωσε πανελλήνια συγκέντρωση ειδών (τρόφιμα, ρούχα, φάρμακα, παιχνίδια, βιβλία, κλπ), με σκοπό την ενίσχυση Μη Κερδοσκοπικών και Κοινωφελών Ιδρυμάτων και Σωματείων σε όλη την χώρα.

Στο Νότιο Αιγαίο η πρωτοβουλία αυτή υλοποιήθηκε με μέριμνα των Διευθύνσεων Αστυνομίας Α΄ & Β΄ Δωδεκανήσου και με απόφαση του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Νοτίου Αιγαίου τα συγκεντρωθέντα είδη διατέθηκαν για κάλυψη άμεσων αναγκών των Φιλόπτωχων Ταμείων των Ιερών Μητροπόλεων Ρόδου και Κω-Νισύρου.

Τη βοήθεια που συγκεντρώθηκε παρέδωσαν αντιπροσωπίες της Ελληνικής Αστυνομίας στους υπεύθυνους των παραπάνω φορέων, ως συμβολική χειρονομία αλληλεγγύης, συμπαράστασης και αναγνώρισης της προσφοράς και του έργου τους.

Οι εκπρόσωποι των Ιερών Μητροπόλεων εξέφρασαν τις θερμές τους ευχαριστίες και ευχήθηκαν στο προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας καλές γιορτές, καθώς και κουράγιο και δύναμη στην άσκηση των καθηκόντων τους.

Τονίζεται ότι το έργο των φορέων που φροντίζουν καθημερινά παιδιά και συνανθρώπους που το έχουν ανάγκη είναι σημαντικότατο, ώστε να εξασφαλίζουν ένα αξιοπρεπές μέλλον στους ανθρώπους που το χρειάζονται.

Η Ελληνική Αστυνομία, καθ’ όλη την διάρκεια της εορταστικής περιόδου, θα βρίσκεται στο πλευρό των πολιτών μας με σκοπό, όπως πάντα, να επιτελέσει την αποστολή της, που δεν είναι άλλη, από την προστασία του κοινωνικού συνόλου, τη διαφύλαξη της σωματικής του ακεραιότητας και της περιουσίας του.