Το προπονητικό του ΠΑΟΚ στη Ρόδο

Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζεται η οργάνωση σε όλα τα επίπεδα των τμημάτων υποδομής του ΠΑΟΚ. Τελευταία απόδειξη, το προπονητικό κέντρο του “Δικεφάλου” στη Ρόδο που είναι πανέτοιμο να υποδεχτεί νεαρούς παίκτες της περιοχής.

Όπως ενημέρωσε σχετικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:“Τα εγκαίνια έγιναν ουσιαστικά με την παρουσία στη Ρόδο του υπεύθυνου scouting των Τμημάτων Υποδομής του ΠΑΟΚ Γιάννη Αβραμίδη και του προπονητή Αλέξη Αλεξιάδη, οι οποίοι παρακολούθησαν ένα τριήμερο τουρνουά, όπου συμμετείχαν 800 παιδιά, γεννημένα από το 2001 έως το 2009. Την τέταρτη μέρα έγινε η πρώτη προπόνηση στο προπονητικό κέντρο του ΠΑΟΚ για τα παιδιά που ξεχώρισαν, 16 παιδιά γεννημένα το 2005, το 2005 και το 2006 συν 22 παιδιά γεννημένα το 2002 και το 2003.

Οι προπονητές του προπονητικού κέντρου του ΠΑΟΚ στη Ρόδο είναι οι Θοδωρής Παπαβασιλείου (τεχνικός υπεύθυνος της Ακαδημίας Ευκλής Σορωνής), Παναγιώτης Καρίκης (Ακαδημίας ΑΣ Κλεάνθης Παραδεισίου) και Διαγόρας Μουστάκας (Ακαδημία Ηρακλής Λάρδου). Να τονιστεί ότι και οι τρεις προσφέρουν εθελοντικά το έργο τους. Ο προγραμματισμός και η εφαρμογή των προπονήσεων γίνεται σύμφωνα με την καθοδήγηση του ΠΑΟΚ”.

Πηγή : sport24.gr

Pin It on Pinterest