Προκαλεί τούρκος αναλυτής: Οι στρατιώτες μας θα χορέψουν συρτάκι τους Έλληνες φαντάρους στα νησιά

Τούρκος αναλυτής εκτόξευσε απειλές εναντίον της Ελλάδας στην τηλεόραση της Τουρκίας, καθώς υποστήριξε ότι οι στρατιώτες της Άγκυρας όχι μόνο μπορούν να καταλάβουν εύκολα την Ελλάδα, αλλά και πως «θα χορέψουν συρτάκι» τους Έλληνες φαντάρους.

Ο Τζοσκούν Μπασμπούγ που ειδικεύεται σε θέματα ασφάλειας και τρομοκρατίας μίλησε στο CNN Turk και δήλωσε ότι «οι ΗΠΑ εκείνα τα όπλα που κατέβασαν στην Ελλάδαθα υποχρεωθούν μαζί με τις εγκαταστάσεις να μας τα αφήσουν εκεί ως πολεμική λεία».

«Τι είναι οι στρατιώτες της Ελλάδας; Ο Θεός να φυλάει αλλά και στο πιο άσχημο σενάριοΟι Τούρκοι στρατιώτες θα τους χορέψουν συρτάκι στα νησιά τους», πρόσθεσε στη συνέχεια χαρακτηριστικά.

Επίσης, μεταξύ άλλων, ανέφερε ότι «στην εξίσωση Ελλάδας και Τουρκίας στην οποία τον Μητσοτάκη τον ονομάζω νέο Ζελένσκι, άραγε μπορεί να τον χρησιμοποιήσουν εδώ ; Θα πέσει στην ίδια παγίδα;

«Θα είναι επωφελές ο ελληνικός λαός να υπενθυμίσει στον Μητσοτάκη το εξής: Πως η Ουκρανία αυτή την στιγμή παλεύει για την ζωή της. Για αυτό ο Τσίπρας τόνισε πως “Θα μείνουμε οι δυο μας στην μοίρα μας και θα έχουμε πρόβλημα”», είπε κατά την διάρκεια της τοποθέτησης του.

Διαβάστε περισσότερα νέα εδώ

Pin It on Pinterest

Share This