Προκαλεί ο “Νίντζα Παππάς” απο την Κάλυμνο – Θέλει να μπει σε θάλαμο covid-19 να κοινωνήσει ασθενείς

Ο ιερέας που παύθηκε για δύο μήνες στην Κάλυμνο, καθώς αρνιόταν να τηρήσει τα μέτρα για τον κορονοϊό, προκαλεί ξανά.

Αυτή τη φορά, με ανάρτησή του στο Facebook καλεί τη διοίκηση του νοσοκομείου να του επιτρέψει την είσοδο στο θάλαμο των ασθενών με COVID για να τους κοινωνήσει. Μάλιστα ζητά να μπει στο χώρο χωρίς θερμομέτρηση, χωρίς μάσκα και χωρίς να υποβληθεί σε τεστ.

Συγκεκριμένα γράφει:

«ΠΡΟΣ
Διεύθυνση Νοσοκομείου Καλύμνου.
Μετά από διαδικτυακή πρόκληση αδερφών….
Παρακαλώ να μου επιτρέψετε να εισελθω στους θαλάμους covid 19 του Νοσοκομείου Καλύμνου, για να κοινωνησω το Σώμα και Αίμα του Χριστού μας, εις τους ασθενείς αδερφούς μας, εισερχόμενος χωρίς θερμομετρηση, χρήση μάσκας και χωρίς να γίνει τεστ κατά την είσοδο και έξοδο μου από το Νοσοκομείο, για ευνόητους λόγους….
Αφού τους κοινωνησω, παρακαλώ προς θεασιν όλων των Ελλήνων, να καταλυσω (φάγω), το υπόλοιπο του Τιμίου Σώματός και Αίματος του Κυρίου μας Ιησού Χριστού από το Αγιο Δισκοπότηρο !!!
Παρακαλώ να προσκληθεί το MEGA TV !!!
Ευχαριστώ πολύ.
Αναμένω την συγκατάθεση σας!!!»

Η απόφαση να τεθεί σε αργία

Η απόφαση του Μητροπολίτη Παΐσίου ζητούσε μάλιστα την κατανόηση των ενοριτών, καθώς ο ιερέας δεν υπάκουε στους νόμους του κράτους.

Ο συγκεκριμένος ιερέας είχε τεθεί σε δίμηνη αργία καθώς «δημιουργούσε πάμπολλα προβλήματα» και ο Ιερός Ναός είχε κλείσει επ’ αόριστον.

Μάλιστα πριν λίγες μέρες συνελήφθη καθώς άνοιξε για να λειτουργήσει τον κλειστό ναό.