Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες η προεκλογική συγκέντρωση του Νίκου Σοφιανού

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες η προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ. Σε μια κατάμεστη αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Ρόδου ο Νίκος Σοφιανός μέλος του Π.Γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ και υποψήφιος επικρατείας στο ψηφοδέλτιο του κόμματος, ανάπτυξε απλά , αναλυτικά, με επιχειρήματα τις θέσεις του ΚΚΕ επισημαίνοντας:
«Ένα ερώτημα το οποίο πρέπει να βάλουμε όσο γίνεται πιο πλατιά, σένα κόσμο που σκέπτεται και προβληματίζεται είναι : ποιο κόμμα στάθηκε και μπορεί να σταθεί απέναντι στον δικομματισμό από τη θέση της υπεράσπισης των λαϊκών συμφερόντων; Ποιο κόμμα μπορεί να σταθεί απέναντι στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ αυτοδύναμη ή με τους πρόθυμους συνεργάτες, για να διεκδικήσει, να απαιτήσει, την κατάργηση των εφαρμοστικών νόμων, για να απαιτήσει να μην παρθούν νέα μέτρα που θα τα πληρώσει άλλη μια φορά ο λαός μας;
Είναι σίγουρο ότι στη σκέψη πάρα πολύ κόσμου η απάντηση είναι, μόνο το ΚΚΕ. Και αυτή η απάντηση πρέπει και μπορεί να γίνει κριτήριο για τη ψήφο.»
Η συγκέντρωση έκλεισε με την παρουσίαση των υποψηφίων του ΚΚΕ στα Δωδεκάνησα, Πότσου Καλετού (Τάκη), Γιαννόπουλου Κωνσταντίνου, Κουντούρη θεανώς, Μακρή Κυριακής (Κικής), Σακελλαρίου Βασιλείου, Χατζηγιάννη Μαρίας, Χούλλη Σακελλάριου (Σάκη)