Εκστρατεία προβολής της Ρόδου στην Κίνα – 20 ζευγάρια Κινέζων ταξιδεύουν στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Αθήνα – Σαντορίνη – Ρόδο, αυτή την περίοδο

Η Κεντρική Υπηρεσία  ΕΟΤ σε συνεργασία με το Γραφείο ΕΟΤ Κίνας, διοργάνωσε επικοινωνιακή εκστρατεία προβολής της Ελλάδας στο Κινεζικό ηλεκτρονικό ΜΜΕ Sina Weibo, (αντίστοιχο του Twitter) με τον τίτλο  «Romantic Aegean Sea Campaign».

Στο πλαίσιο της ανωτέρω επικοινωνιακής εκστρατείας, 20 ζευγάρια Κινέζων ταξιδεύουν στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Αθήνα – Σαντορίνη – Ρόδο, αυτή την περίοδο.

Κατά την παραμονή τους στην Ελλάδα, «τρέχει» διαγωνισμός σε πραγματικό χρόνο κατά τον οποίο τα ζευγάρια «ανεβάζουν» φωτογραφίες στο ανωτέρω ηλεκτρονικό  ΜΜΕ Sina Travel.

Παράλληλα, τα ζευγάρια συνοδεύονται από 2 ταξιδιωτικούς συντάκτες του  Sina Travel που θα καταγράφουν το ταξίδι με καταχωρήσεις στο Sina Portal και Sina Travel, ενώ ταυτόχρονα ξεκίνησε και η διαδικασία προβολής και προώθησης της καμπάνιας  μέσω του νέου ελληνικού mini site http://travelsina.com.cn/z/greece .

Την Παρασκευή 27 Ιουνίου θα φθάσουν στην Ρόδο 5 ζευγάρια Κινέζων τα οποία θα πάρουν μέρος στην εκδήλωση «Plant of Love»: σε χώρο του Αθλητικού Κέντρου «Καλλιπάτειρα» το κάθε ζευγάρι θα φυτέψει συμβολικά από ένα δενδρύλλιο ελιάς, στο οποίο θα τοποθετηθεί μια κάρτα με τα ονόματα του κάθε ζευγαριού.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με την συμβολή του ΕΟΤ Δωδεκανήσου, την συμμετοχή της Διεύθυνση Τουρισμού του Δήμου Ρόδου και του ΠΡΟΤΟΥΡ.

Pin It on Pinterest