Πραγματοποιήθηκε το Reception Party προς τιμήν των αθλητών από το εξωτερικό που τίμησαν με την συμμετοχή τους το ITF Senior τουρνουά τένις Rhodes Open

Παρουσία Εκπροσώπων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του Δήμου Ρόδου πραγματοποιήθηκε το Reception Party προς τιμήν των αθλητών από το εξωτερικό που τίμησαν με την συμμετοχή τους το ITF Senior τουρνουά τένις Rhodes Open .

Κατά κοινή ομολογία των συμμετεχόντων εκτός των υψηλού επιπέδου παρεχόμενων υπηρεσιών και της άρτιας διοργάνωσης η μεγάλη διαφορά έναντι των υπολοίπων τουρνουά είναι η φιλικότητα όλων των μελών του ΡΟΑ και η διάθεση να βοηθήσουν τους φιλοξενούμενους αθλητές που φέτος έφθασαν από τρεις διαφορετικές ηπείρους στο νησί μας.
Σίγουρα οι παραδοσιακές στολές, οι χοροί μας και ο ήχος του μπουζουκιού ξεσήκωσαν Ρώσους Γερμανούς και Άγγλους αλλά δεν άφησαν σε καμία περίπτωση αδιάφορο τον KWAN από τη Σιγκαπούρη και τον JACK από τον Καναδά.
Βέβαια οι Έλληνες αθλητές εκτός Ρόδου στο σύνολο τους τίμησαν το πάρτυ με την παρουσία τους ενώ οι περισσότεροι συμμετείχαν και στο πρώτο τουρνουά του 2017 γύρισαν φέτος φέρνοντας και τους φίλους τους.
Στην εκδήλωση τιμήθηκαν οι συνδιοργανωτές του τουρνουά Περιφερεια Νοτίου Αιγαίου και Δήμος Ρόδου δια των εκπροσώπων τους Νικολή Νίκου και Χατζηλαζάρου Μαρίζας για την άψογη συνεργασία για δεύτερη συνεχή χρονιά ενώ επισημάνθηκε από τον πρόεδρο του ΡΟΑ κύριο Μιχάλη Πανάγο η αναγκαιότητα αυτής της συνεργασίας για την επιτυχία και το υψηλό επίπεδο αυτής της διοργάνωσης.
Ιδιαίτερη μνεία έγινε στην συμβολή δυο φίλων του ΡΟΑ των κυρίων Δημήτρη Καρατζιά και Νίκου Μανωλάγκα καθώς συνέβαλαν τα μέγιστα και βοήθησαν να λυθούν ζητήματα τελευταίας στιγμής που θα τραυμάτισαν το γόητρο της διοργάνωσης.
Κλέβοντας για άλλη μια φορά την παράσταση ο κύριος Καρατζιάς εξέφρασε την πρόθεση του δήμου να βοηθήσει στην κατασκευή ενός νέου χωμάτινου γηπέδου και την ανακατασκευή ενός παλιού προκειμένου το επόμενο ITF να πραγματοποιηθεί σε χωμάτινη επιφάνεια που τόσο αγαπούν οι seniors ανα τον κόσμο .
Η παρουσία ωστόσο της Αντιπεριφερειάρχη κυρίας Μαριέττας Παπαβασιλείου, του Περιφερειακού συμβούλου κυρίου Χρήστου Μπάρδου, του γραμματέα του δημοτικού συμβουλίου αλλά και προέδρου των ΑΧΕΠΑ στην εκδήλωση δείχνει την σημασία που δίνουν οι αρχές του τόπου στα σημαντικά αυτά αθλητικά γεγονότα για τη χώρα και την ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού.

Ενσωματωμένη εικόνα

Ενσωματωμένη εικόνα

Ενσωματωμένη εικόνα

Ενσωματωμένη εικόνα

Ενσωματωμένη εικόνα

Ενσωματωμένη εικόνα

Ενσωματωμένη εικόνα

Ενσωματωμένη εικόνα

Ενσωματωμένη εικόνα