Πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας των Κοινωνικών Δομών του Δήμου Ρόδου

Την Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2018 πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας των Κοινωνικών Δομών του Δήμου Ρόδου και συγκεκριμένα της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής και Υγείας,  του Δημοτικού Οργανισμού Πρόνοιας Ρόδου και της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας Κοινωνικής Φροντίδας και Ανάπτυξης  .

Την πίτα έκοψε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ολύμπου κ. Κύριλλος  , παρουσία του Δημάρχου Ρόδου κ. Φώτη Χατζηδιάκου , της  Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής και Υγείας  κ. Άννας Ζωάννου , της Αντιδημάρχου Περιβάλλοντος και Πρασίνου κ. Φλώρας  Κρεμαστινού-Ροδίτη , του  Προέδρου  του Δ.Σ. του Δημοτικού Οργανισμού Πρόνοιας Ρόδου και της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας Κοινωνικής Φροντίδας και Ανάπτυξης  κ. Πετράκη Σωτηρίου ,του Αντιπροέδρου του Δ.Ο.Π. κ. Καλαθενού Σάββα , των μελών του Δ.Σ. του Δ.Ο.Π. και ΑΜΚΕ κ. Μουτάφη Δέσποινας , κ. Ηλιοπούλου  Σεβαστής και κ. Παπακωνσταντή  Βασιλικής ,της Εντεταλμένης Περιφερειακής Συμβούλου  κ. Γιασιράνη Χαρούλας και της Προέδρου του Παραρτήματος Ρόδου , του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού κ. Δελαπόρτα Δέσποινας .  

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ολύμπου κ. Κύριλλος  ευχήθηκε σε όλους Υγεία και Καλή Δύναμη στο δύσκολο έργο που επιτελούν σε ένα  ευαίσθητο τομέα  ,όπως είναι αυτός της Πρόνοιας και Υγείας.

Στη συνέχεια ο Δήμαρχος Ρόδου πήρε το λόγο και ευχαρίστησε  τις Αντιδημάρχους,  τον Πρόεδρο  ,τα μέλη των Δ.Σ.  , τους εκπροσώπους των φορέων και τους εργαζόμενους των Δομών. Ευχήθηκε σε όλους Υγεία και Καλή Δύναμη ώστε  να συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους αθόρυβα , με τον ίδιο ζήλο στους πολίτες που έχουν ανάγκη ,και τόνισε  πως για ακόμα μία φορά ο Δήμος της Ρόδου είναι  πρωτοπόρος σε προγράμματα  στήριξης των ευάλωτων κοινωνικά  ομάδων .  

Κατόπιν το λόγο πήρε η υπεύθυνη Αντιδήμαρχος των Κοινωνικών Δομών του Δήμου Ρόδου  κ. Άννα Ζωάννου , η οποία αφού ευχαρίστησε όλους για την συνεργασία που είχε όλο αυτό το διάστημα , ευχήθηκε για μία ελπιδοφόρα και δημιουργική χρονιά .

Επίσης ο Πρόεδρος  του Δ.Σ. του Δημοτικού Οργανισμού Πρόνοιας Ρόδου και της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας Κοινωνικής Φροντίδας και Ανάπτυξης  κ. Πετράκης Σωτήρης  εξέφρασε τις  ευχές και τις ευχαριστίες του σε όλους ,λέγοντας  ότι οι παραπάνω φορείς αποτελούν τις βασικές δομές που μέσα απ΄ αυτές ο Δήμος Ρόδου υλοποιεί την κοινωνική του πολιτική με γνώμονα την αγάπη στον άνθρωπο  , με αξιοπρέπεια , σεβασμό και υπευθυνότητα .

     Τις ευχές  τους εξέφρασαν η  Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πρασίνου κ. Φλώρα  Κρεμαστινού-Ροδίτη , ο Αντιπρόεδρος  του Δ.Ο.Π. κ. Καλαθενός  Σάββας , η Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος   κ. Γιασιράνη Χαρούλα και η Πρόεδρος του Παραρτήματος Ρόδου , του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού κ. Δελαπόρτα Δέσποινα .  

Τέλος η Διευθύντρια του Δ.Ο.Π. κ. Δέσποινα Πάττα αφού ευχήθηκε στον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Ολύμπου κ. Κύριλλο υγεία και καλή δύναμη στην Ιερά Αποστολή του , ευχαρίστησε για την άριστη συνεργασία , τον Δήμαρχο Ρόδου κ. Φώτη Χατζηδιάκο,  την Αντιδήμαρχο  Κοινωνικής Πολιτικής και Υγείας κ. Άννα Ζωάννου  , τον Πρόεδρο κ. Πετράκη Σωτήρη , τα μέλη του Δ.Σ. του Δ.Ο.Π. , όλους τους εργαζόμενους και τέλος όλους  τους εθελοντικούς φορείς, ιδιώτες και επιχειρήσεις , που   στηρίζουν τα κοινωνικά προγράμματα του Δήμου Ρόδου .  

 

Pin It on Pinterest

Share This