“Πουτινολάγνοι” και αρνητές του πολέμου

Μια νέα περίεργη “κατηγορία πολιτών” εμφανίστηκε ξαφνικά και κλείνει το μάτι στον Πούτιν, αν και το ποσοστό τους δεν είναι μεγάλο σπεύδουν σε κάθε ανάρτηση να σχολιάσουν στα social media για να υπερασπιστούν τον Πούτιν και τον πόλεμο.

Την ίδια ώρα κάποιοι αρνούνται να δεχθούν οτι γίνεται πόλεμος στην Ουκρανία δεχόμενοι άκριτα τις απόψεις της Ρωσίας περι ειδικής επιχείρησης, ενώ στις αναρτήσεις σχολιάζουν πως οι εικόνες είναι πλαστές. Έτσι μετά τους αρνητές του κορωναιου, της μάσκας και των εμβολίων έχουμε τους αρνητές του πολέμου(συχνά είναι τα ίδια πρόσωπα).

Ο Ελληνικός λαός πάντα έτρεφε συναισθήματα αγάπης προς τον Ρωσικό λαό και συνεχίζει, αυτό φαίνεται όμως πως διαφοροποιήθηκε για τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν που έδειξε για ακόμα μια φορά το σκληρό πρόσωπο του επεκτατισμού, άλλωστε το ίδιο είχε κάνει και πριν λίγα χρόνια στην Γεωργία, ενώ οι περισσότερες χώρες με τις οποίες συνορεύει η Ρωσία ζούνε σε καθεστώς φόβου.

Δεν είναι τυχαίο πως στον ΟΗΕ οι μόνοι που στήριξαν τον Πούτιν ήταν χώρες που ήδη βρίσκονται υπο απολυταρχικά καθεστώτα.

Το θρησκευτικό συναίσθημα και οι Προφητείες…

Τα τελευταία χρόνια πολλοί πάτησαν πάνω στο θρησκευτικό συναίσθημα για να οδηγήσουν τον κόσμο στην αγκαλιά του Πούτιν, ενώ οι διάφορες Προφητείες κόβονταν και ράβονταν κατά περίπτωση και κατά ένα παράδοξο τρόπο πάντα βασίζονταν πάνω σε πολέμους, καταστροφές και έναν πολεμοχαρή Θεό που θα τους δώσει την Πόλη, ασχέτως αν θα έπρεπε για να εκπληρωθεί η Προφητεία να σφαχτούν χιλιάδες ανθρώπων .

Βέβαια αυτές οι Προφητείες, κάθε φορά που ξεσπά ένας πόλεμος , βλέπε Συρία βγαίνουν στην επιφάνεια και είναι έτοιμες να εκπληρωθούν, αλλά στο τέλος τίποτα δεν γίνεται και τις μεταθέτουν στο επόμενο συμβάν. Υπάρχουν βέβαια και οι ειδικοί στις προφητείες που έρχονται κάθε λίγα χρόνια που υπάρχει μια σύγκρουση να τις αναλύουν και να τις ερμηνεύουν και φυσικά να διαψεύδονται.

Αραγε θυμάται κανείς πόσες φορές τα τελευταία χρόνια ακούγαμε για μια Προφητεία που έλεγε “ο πόλεμος θα πιαστεί απο κάτω” και άλλες παρόμοιες;

Ο Λιακόπουλος έκανε ζημιά…

Και τι δεν έλεγε για να πουλήσει βιβλία ο γνωστός τηλεπαρουσιαστής και “ειδικός” επι πολλών θεμάτων κ.Λιακόπουλος.

Πόσα βιβλία με προφητείες είχε καθημερινά στο τηλεπαζάρι του για να πουλήσει, που τα περισσότερα καταλήγαν οτι θα γίνει πόλεμος και θα πάρουμε την Πόλη και οι Ρώσοι θα είναι ο λαός που θα φροντίσει για αυτό;

Βέβαια οι Ρώσοι κάθε άλλο παρά για την Ελλάδα ενδιαφέρονται τα τελευταία χρόνια, άλλωστε και οι άλλες ομόδοξες χώρες το βίωσαν καλά, όπως οι Αρμένιοι με τους οποίους είχαν και αμυντική συμφωνία αλλά άφηναν ελεύθερα του Τούρκους να τους σφάζουν με Μπαιρακτάρ , το ίδιο έκαναν και στους Χριστιανούς της Γεωργίας , το ίδιο βέβαια κάνουν και στους Ουκρανούς .

Φυσικά και οι Ουκρανοί έκαναν λάθη με τους ναζιστές να κυκλοφορούν ελεύθεροι και να σφάζουν κόσμο , βέβαια αυτό δεν δικαιολογεί την εισβολή σε μια ξένη χώρα και μάλιστα πολύ εκτός των ορίων όπου εστιαζόταν το πρόβλημα. Σήμερα λεηλατείται μια ολόκληρη χώρα και σφάζονται αθώοι με πρόσχημα τους Νεοναζί της Ουκρανίας.

Φυσικά ούτε το ΝΑΤΟ είναι αθώο, αλλά το να εξισώνεται η σφαγή μιας χώρας στο σήμερα με τα λάθη του παρελθόντος και η λογική του “το ΝΑΤΟ έκανε αυτά, άρα δεν πειράζει που οι Ρώσοι κάνουν αυτά” είναι παντελώς απάνθρωπη.

Το σημαντικό σε αυτήν την συγκυρία είναι να είμαστε με τον συνάνθρωπο μας που δοκιμάζεται και φυσικά με την Ελλάδα μας που έχει απέναντι της άλλον έναν πρεσβευτή του επεκτατισμού που καιροφυλαχτεί.

Διαβάστε περισσότερα νέα εδώ

Pin It on Pinterest

Share This