Κρήτη: Πουλούσε το κορμί της για να πληρώνει το ενοίκιο στο θείο της – Το δράμα της ανήλικης που εκδιδόταν για 100€!

H κοπέλα ήρθε σε ερωτική επαφή με 42χρονο Έλληνα, περίπου 10 φορές με αντάλλαγμα την καταβολή από τον Έλληνα του ενοικίου που η ανήλικη πλήρωνε στο θείο της…

Μία “συνθετη” υπόθεση με πρωταγωνιστές πέντε άνδρες και μια νεαρή κοπέλα εκδικάζεται στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου. Στο εδώλιο κάθονται πέντε Βούλγαροι και ένας Έλληνας που κατηγορούνται για διακεκριμένη περίπτωση κλοπής, ενώ ο Έλληνας, 42 ετών, με καταγωγή από τους Ζωφόρους, κατηγορείται και για ασέλγεια σε ανήλικο έναντι αμοιβής.

Σύμφωνα με το παραπεμπτικό βούλευμα οι “έξι” φέρονται να έχουν διαπράξει μέσα στο 2012, κλοπές διαφόρων αντικειμένων στην ευρύτερη περιοχή του Αρκαλοχωρίου αλλά και στο Αστρίτσι του δήμου Αρχανών – Αστερουσίων.

Όπως προέκυψε, από την έρευνα, τον Ιούλιο του 2012 η ανηψιά του δεύτερου κατηγορούμενου, ενός 23χρονου Βούλγαρου, η οποία τότε ήταν 16 χρόνων – σήμερα είναι 18 – βρισκόταν στην Κρήτη και ζούσε με το θείο της, στον οποίο ο πατέρας της κοπέλας είχε εμπειστευθεί την ανατροφή της κόρης του.

Σύμφωνα με το παραπεμπτικό βούλευμα η κοπέλα ήρθε σε ερωτική επαφή με το 42χρονο Έλληνα, περίπου 10 φορές με αντάλλαγμα την καταβολή από τον Έλληνα του ενοικίου που η ανήλικη πλήρωνε στο θείο της. Κι όλα αυτά, όπως αναφέρεται εν γνώση του θείου της, ο οποίος “έκανε πλάτες” και οποίος κατηγορείται για μαστροπεία, για την υπόθεση αυτή.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, ο Έλληνας από την πλευρά του ισχυρίζεται ότι δεν ήταν επαφές επί πληρωμή αλλά ερωτική σχέση μεταξύ τους, ενώ την ίδια στιγμή το βούλευμα κάνει λόγο για “αμοιβή” 100 ευρώ μηνιαίως για τις ερωτικές τους συνευρέσεις, επί 4 μήνες που διήρκεσαν οι επαφές.

Πηγή : newsit.gr

Pin It on Pinterest

Shares
Share This