Μάθε πού ψηφίζεις

 

Με δεδομένο ότι οι επικείμενες εκλογές (της 18ης και της 25ης Μαΐου για την ανάδειξη δημοτικών και περιφερειακών αρχών και της 25ης Μαΐου για την ανάδειξη των εκπροσώπων της χώρας στο ευρωκοινοβούλιο) γίνονται με αρκετές δημογραφικές αλλαγές που προέκυψαν από την απογραφή του 2011 (έχει προκύψει συνολική αύξηση του αριθμού των εκλογέων, μετά την εγγραφή όσων ενηλικιώθηκαν και τη διαγραφή των θανόντων) και με δεδομένο ότι από τους αναθεωρημένους εκλογικούς καταλόγους το υπουργείο Εσωτερικών καθόρισε την κατανομή των εκλογικών τμημάτων (πόσα και πού), ο Δήμος Ρόδου, προκειμένου να εξυπηρετήσει τους εκλογείς:

  1. Θα ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους να μάθουν πού ψηφίζουν είτε επιτόπου στο δημαρχείο Ρόδου, είτε στα ΚΕΠ της Μητρόπολης, του Ροδινιού και των Αγίων Αποστόλων, είτε τηλεφωνικά στους αριθμούς (22410) 46352, 46232, 46257 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, καθώς και από τις 7 το πρωί έως τις 7 το βράδυ του Σαββάτου 17 και της Κυριακής 18 Μαΐου 2014.

  2. Θα έχει σύνδεσμο (link) στην ιστοσελίδα του (www.rhodes.gr), που θα παραπέμπει στην αντίστοιχη ιστοσελίδα του υπουργείου Εσωτερικών (http://www.ypes.gr/services/eea/eeagr/eea.htm)

  3. Σε κάθε περίπτωση, όσοι έχουν διαδικτυακή πρόσβαση, μπορούν να μπαίνουν μόνοι τους στην ιστοσελίδα του υπουργείου ( http://www.ypes.gr), να επιλέξουν το μενού «Εκλογές» και να ακολουθήσουν τις οδηγίες που υπάρχουν στην επιλογή «Μάθε πού ψηφίζεις».

 

Pin It on Pinterest