Πώς να στοιχηματίσετε σε Greyhound Racing – Οδηγός για αρχάριους

Το τρέξιμο με λαγωνικό είναι ένα από τα παλαιότερα αθλήματα του σκύλου, με τις ρίζες του στην περσική παράδοση τον 1ο αιώνα π.Χ. Ο καιρός έχει περάσει και προφανώς οι αγώνες σκύλων έχουν βελτιωθεί. Στα τέλη του 19ου αιώνα κατασκευάστηκαν οι πρώτες «σκυλοπίστες», ένα είδος γηπέδου με τεχνητό έδαφος κατάλληλο για κυνοδρομίες. Το άθλημα έφτασε στο απόγειό του τις δεκαετίες του 1930 και του 1940 στις Ηνωμένες Πολιτείες και εξήχθη στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία τη δεκαετία του 1920. Σε αυτές τις χώρες, οι αγώνες χρησίμευσαν ως βάση για μια αγορά στοιχημάτων που απέφερε εκατομμύρια για τους διοργανωτές.

Οι κυνοδρομίες είναι πολύ διαδεδομένες στον κόσμο των στοιχημάτων, τις οποίες αναφέρουν αρκετοί στοιχηματιστές σε όλο τον κόσμο, με τη μεγαλύτερη συγκέντρωση στο Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά με την τεχνολογία μπορείτε να στοιχηματίσετε σε μια διαδικτυακή εταιρεία στοιχημάτων όπως η Bet365.

Ελέγξτε τις γενικές συνθήκες

Οι συνθήκες πίστας μπορούν να παίξουν μεγάλο ρόλο στους κυνοδρομίες και αξίζει να παρακολουθήσετε τις πρώτες δύο ή τρεις κούρσες σε μια κάρτα για να ελέγξετε για τυχόν παραμορφώσεις. Κατά τη διάρκεια της βροχής μπορεί συχνά να ευνοήσει φαρδιούς διαδρόμους, με τα περιγράμματα όλων των λωρίδων, πράγμα που σημαίνει ότι η εσωτερική διαδρομή μπορεί να δοκιμαστεί πολύ περισσότερο. Μπορεί επίσης να είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα να βρίσκεστε στην πρώτη γραμμή όταν τα πράγματα είναι πολύ υγρά, με τους ισχυρότερους δρομείς να νιώθουν συχνά άβολα να υποχωρούν και τη μεγέθυνση των προβλημάτων να μεγεθύνεται. Από την άλλη πλευρά, το χειμώνα, όταν οι νυχτερινές συνθήκες είναι παγωμένες και κάτω, πολλές πίστες γίνονται πολύ συμπαγείς και οι δρομείς στην ενδοχώρα μπορούν να κυριαρχήσουν για πολλές εβδομάδες.

Προσπαθήστε να φανταστείτε πώς θα είναι ο αγώνας

Η αγωνιστική ανάγνωση είναι μια δεξιότητα που απαιτεί εμπειρία και πολλές ώρες παρακολουθώντας αγώνες και κρατώντας σημειώσεις. Ορισμένες πίστες όπως οι Hove και Mormore είναι πραγματικός καλπασμός και η κατανόηση του τι συμβαίνει κατά τη διάρκεια ενός αγώνα είναι απαραίτητη. Σε άλλους χώρους όπως το Crayford ή το Romford, ο καθορισμός του τι θα χρειαστεί είναι συχνά το κλειδί για την εύρεση του νικητή με υψηλό ποσοστό αποφασισμένων τρεξίματος στα πρώτα 20 μέτρα μετά από παγίδες, και τα προβλήματα πίσω συνήθως διασφαλίζουν ότι τίποτα δεν πάει στον αγώνα.

Εξειδικευτεί στα κομμάτια που θέλετε

Μερικοί παίκτες του στοιχήματος προσπαθούν να παίξουν οπουδήποτε και οτιδήποτε, γίνονται φανταχτερος δράσης όταν ψάχνουν για ένα στοίχημα κάθε δύο λεπτά. Οι αγώνες σκύλων μπορεί να είναι επικίνδυνοι από αυτή την άποψη, με πολυάριθμες συναντήσεις καθημερινά και η έλευση της ζωντανής κάλυψης σημαίνει ότι μια «γρήγορη λύση» δεν είναι ποτέ λιγότερο από μια στιγμή. Είναι καλύτερο να ειδικευτείτε σε ένα ή δύο κομμάτια και να γίνετε ειδικός σε αυτά. Η διατήρηση τεσσάρων ή πέντε αξιολογήσεων την εβδομάδα είναι μια δουλειά πλήρους απασχόλησης και η διατήρηση της φόρμας είναι το κλειδί εάν θέλετε να γίνετε καλύτεροι από την αγορά στο φάσμα που έχετε επιλέξει. Τα περισσότερα στάδια έχουν πλέον έναν εξαιρετικό ιστότοπο από τον οποίο μπορείτε να κατεβάζετε και να παρακολουθείτε όλο και περισσότερα σε κάθε αγώνα, οπότε δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για να μην γίνετε ένας γνώστης και πανούργος στοιχηματιστής.

Αποφύγετε τα χαμηλά εισαγωγικά

Αξιολογώντας την αγορά σας στο 100% (δηλαδή την πραγματική πιθανότητα να κερδίσει κάθε σκύλος χωρίς να λάβετε υπόψη τις προμήθειες της αγοράς), θα συνειδητοποιήσετε γρήγορα πόσο δύσκολο είναι να αποκτήσετε κάτι πραγματικά πολύτιμο σε χαμηλή τιμή. Εκτός και αν ο αγώνας είναι αναντιστοιχία (και είναι πολύ σπάνιοι), κάτι είναι πιθανό να υποτιμηθεί εάν λιγότερο από 6/4 (2,50) είναι ελάχιστο.

Η αναζήτηση καλών αποδόσεων είναι η καλύτερη επιλογή για τον παίκτη που θέλει ένα καλό κέρδος και ότι το ρίσκο του μέσα στο στοίχημα αξίζει τον κόπο, διαφορετικά θα μπορούσατε να χάσετε μια επένδυση χωρίς να είναι επίσης καλή η απόδοση της αξίας σας.

Pin It on Pinterest

Share This