Πώς να κερδίσετε χρήματα στοιχηματίζοντας σε αγώνες χάντμπολ

Παρά το γεγονός ότι εξασκείται πολύ στα σχολεία και στα μαθήματα φυσικής αγωγής, το πανόραμα του επαγγελματικού χάντμπολ είναι πολύ μικρό και σπάνια εμφανίζεται στα ισπανικά αθλητικά νέα.

Ακόμα κι έτσι, το ισπανικό χάντμπολ έχει ήδη πετύχει σπουδαία αποτελέσματα, όντας πρωταθλητής Νότιας Αμερικής με την ομάδα των ανδρών και παγκόσμιος πρωταθλητής με τη γυναικεία ομάδα.

Στο χάντμπολ ανδρών, η σημερινή παγκόσμια πρωταθλήτρια είναι η χώρα της Δανίας, ενώ στο χάντμπολ γυναικών η Ολλανδία είναι η σημερινή παγκόσμια πρωταθλήτρια.

Κανόνες αθλητικού παιχνιδιού χάντμπολ

Στο χάντμπολ, δύο ομάδες των 7 παικτών η καθεμία παίζουν σε γήπεδο παρόμοιο με το σάλας. Το παιχνίδι χωρίζεται σε δύο ημίχρονα των 30 λεπτών το καθένα, με δύο διαιτητές στο γήπεδο, έναν σε κάθε πλευρά.

Το μέλος της ομάδας μπορεί να κάνει 3 βήματα όταν κρατά την μπάλα, μετά από αυτό, πρέπει απαραίτητα να παίξει την μπάλα ή να προσπαθήσει να σκοράρει, εκτός εάν ο παίκτης αναπηδήσει την μπάλα στο έδαφος ενώ κινείται.

Στο χάντμπολ, ο μόνος παίκτης που επιτρέπεται να μείνει μέσα στην περιοχή είναι ο τερματοφύλακας, εκτός από την περίπτωση ενός πέναλτι, αλλά ο παίκτης μπορεί να πηδήξει μέσα στο κουτί όταν προσπαθεί να σκοράρει, αρκεί το άλμα να ξεκινήσει έξω από την περιοχή.

Για να στοιχηματίσετε στο Χάντμπολ είναι απαραίτητο να επιλέξετε έναν πράκτορα στοιχημάτων που να καλύπτει ευρέως αυτό το άθλημα σε όλο τον κόσμο, αφού στην Ισπανία δύσκολα θα βρείτε κάλυψη αυτού του αθλήματος.

Ένας από τους καλύτερους οίκους στον κόσμο είναι η 20 Bet, η οποία είναι επίσης ένας από τους μεγαλύτερους Ισπανούς συνεισφέροντες στην πλατφόρμα της. για να στοιχηματίσετε στο χάντμπολ, απλώς μεταβείτε στην είσοδο 20Bet login, συνδεθείτε και μπορείτε να βρείτε εύκολα το χάντμπολ στη λίστα με τα αθλήματα στην αριστερή πλευρά της οθόνης.

Η πιο πολλά υποσχόμενη αγορά στοιχημάτων είναι η αγορά Over and Under.

Για να είναι επιτυχημένο το Over, πρέπει να έχετε τουλάχιστον 58 γκολ στο παιχνίδι. Για να είναι επιτυχημένο το Under, χρειάζεται ο αγώνας να έχει το πολύ 57 πόντους συνολικά.

Είναι επίσης δυνατό να στοιχηματίσετε στον αριθμό των γκολ που θα πετύχει κάθε ομάδα. Για παράδειγμα, μπορούμε να δούμε αν η γραμμή στοιχηματισμού της Βοσνίας είναι 26,5 γκολ ενώ η γραμμή στοιχηματισμού της Γαλλίας είναι 31,5. Κι αυτό γιατί η Γαλλία είναι το φαβορί για να πετύχει τα περισσότερα γκολ.

Η αγορά “Both Teams To Score” είναι πολύ δημοφιλής στο ποδοσφαιρικό στοίχημα και το χάντμπολ έχει επίσης την ευκαιρία να στοιχηματίσει, αλλά με περισσότερα γκολ ως βάση. Όπως και το στοίχημα στο «Και οι δύο ομάδες έχουν πετύχει 20 και 25 γκολ».

Pin It on Pinterest

Share This