Ο Ποντίφικας σταμάτησε το αυτοκίνητό του για να φιλήσει κορίτσι με ειδικές ανάγκες!

Το ανθρώπινό του πρόσωπο έδειξε για ακόμη μία φορά ο Πάπας Φραγκίσκος. Ενώ επέβαινε στο αυτοκίνητό του, σταμάτησε και βγήκε να φιλήσει μια νεαρή κοπέλα με ειδικές ανάγκες, που ήταν επάνω σε φορείο. 

Ο Πάπας Φραγκίσκος επέστρεφε από το χωριό Cassano allo Jonio στη Ρώμη όταν ξαφνικά είδε στην άκρη του δρόμου ένα κορίτσι καθηλωμένο πάνω σε φορείο. 

Ο Πάπας εξέπληξε τους πάντες όταν βγήκε αυθόρμητα από το αυτοκίνητό του και κατευθύνθηκε προς το φορείο της νεαρής Ρομπέρτας και έσκυψε να τη φιλήσει.

Όπως μετέδωσε το Καθολικό Πρακτορείο Ειδήσεων, οι γονείς της κοπέλας που γνώριζαν ότι ο Ποντίφικας θα περνούσε από το χωριό τους, ανήρτησαν πανό στην άκρη του δρόμου εκλιπαρώντας τον προκαθήμενο της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας να σταματήσει για να δει έναν «άγγελο», όπως είχαν γράψει χαρακτηριστικά, την Ρομπέρτα!

Η αδελφή της Ρομπέρτας, η Πάμελα, «ανέβασε» στο Facebook τα ευχαριστήρια της οικογένειας προς τον Πάπα, καθώς και το βίντεο, όπου ο Ποντίφικας σκύβει να φιλήσει το νεαρό κορίτσι στο μέτωπο. Το συγκεκριμένο βίντεο έχει ήδη 500.000 χτυπήματα στο Youtube. 

Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο…πηγή: newsbeast.gr

Pin It on Pinterest