Ποιο είναι το ευρωπαϊκό χάντικαπ στο αθλητικό στοίχημα

Ήρθε η ώρα να μάθετε πώς να στοιχηματίζετε και ποιες είναι οι διαφορές μεταξύ του ευρωπαϊκού χάντικαπ και του ασιατικού χάντικαπ. Αυτό δεν είναι ένα από τα πιο χρησιμοποιούμενα είδη στοιχημάτων, καθώς το ασιατικό χάντικαπ μας προσφέρει συνήθως πολύ περισσότερες δυνατότητες. Σε κάθε περίπτωση, είναι σημαντικό για τον παίκτη να γνωρίζει πώς να προσδιορίζει όλες τις αγορές.

Το ευρωπαϊκό χάντικαπ, όπως και το ξάδερφό του, το ασιατικό χάντικαπ, προσφέρει στους παίκτες την ευκαιρία να επενδύσουν σε ένα παιχνίδι με πιο ελκυστικές αποδόσεις.

Εάν μια συγκεκριμένη ομάδα κερδίζει σε χαμηλές αποδόσεις, είναι στο χάντικαπ που ο παίκτης βρίσκει τις υψηλότερες αποδόσεις.

Όμως, σε αντίθεση με το ασιατικό χάντικαπ, στο ευρωπαϊκό χάντικαπ δεν θα έχετε τη δυνατότητα να επιστραφεί το στοίχημά σας, είτε εν όλω είτε εν μέρει.

Στο ευρωπαϊκό χάντικαπ το στοίχημά σας θα κερδηθεί ή θα χαθεί μόνο.

Σε αυτή την αγορά θα έχετε επίσης την ευκαιρία να στοιχηματίσετε στην κλήρωση που μπορείτε να βρείτε στον ιστότοπο της εφαρμογής 22Bet app. Μια επιλογή που χρησιμοποιείται σπάνια σε άτομα με ειδικές ανάγκες, αλλά είναι δυνατή στο ευρωπαϊκό μοντέλο.

Θυμόμαστε γρήγορα την έννοια κάθε τύπου αναπηρίας; Στα θετικά, έχουμε το πλεονέκτημα για μία από τις ομάδες (ή την ισοπαλία στην περίπτωση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος). Και από την αρνητική πλευρά, προσφέρουμε ένα πλασματικό χάντικαπ σε μία από τις ομάδες.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ του ασιατικού χάντικαπ και του ευρωπαϊκού χάντικαπ;

Υπάρχουν διαφορές από το ένα μειονέκτημα στο άλλο που θα εξηγήσω παρακάτω. Αλλά πριν προκύψει το ερώτημα, δεν υπάρχει άλλου τύπου χάντικαπ, είναι μόνο αυτά τα δύο: Ασιατικό και Ευρωπαϊκό.

Γνωρίζοντας ότι στην αγορά χάντικαπ προσφέρετε ένα πλεονέκτημα ή ένα μειονέκτημα στις ομάδες, που συνήθως είναι: 0,5, 1,0, 1,5, 2,0, 2,5 γκολ κ.ο.κ.

Όσο περισσότερα γκολ είναι μπροστά ή πίσω, τόσο μεγαλύτερη είναι η διαφορά στις αποδόσεις, καθιστώντας το γεγονός πιο πιθανό ή απίθανο να συμβεί.

Στο ασιατικό χάντικαπ, αν ποντάρετε στο χάντικαπ -1 και η ομάδα τελειώσει τον αγώνα κερδίζοντας με ακριβώς 1 γκολ διαφορά, το στοίχημα επιστρέφεται. Το ίδιο συμβαίνει και με το ασιατικό χάντικαπ +1: αν η ομάδα χάσει μόνο 1 γκολ διαφορά, το στοίχημα επιστρέφεται.

Δεν υπάρχει στοίχημα επιστροφής στο ευρωπαϊκό χάντικαπ. Επομένως, είναι σύνηθες να βρίσκουμε υψηλότερες αποδόσεις σε αυτόν τον τύπο αγοράς.

Θα βρείτε ένα ασιατικό χάντικαπ -1 και ένα ευρωπαϊκό χάντικαπ -1 που προσφέρουν πολύ διαφορετικές αποδόσεις, καθώς είναι διαφορετικές αγορές. Το στοίχημα μπορεί να επιστραφεί. Ο άλλος δεν θα σου δώσει την ευκαιρία να επιστρέψεις, μόνο να κερδίσεις ή να χάσεις.

Επιπλέον, το ευρωπαϊκό χάντικαπ έχει ένα επιπλέον συστατικό, που είναι το χάντικαπ της ισοπαλίας. Αυτό δεν υπάρχει στα ασιατικά, μόνο στα ευρωπαϊκά. Και αυτό που πρέπει να συμβεί είναι η ακριβής διαφορά τερμάτων, όχι άλλη διαφορά τερμάτων, τίποτα λιγότερο.

Γι’ αυτό θα βρείτε εύκολα πολύ υψηλές αποδόσεις για την ευρωπαϊκή αγορά χάντικαπ, καθώς ο κίνδυνος είναι μεγαλύτερος από τον ασιατικό «ξάδερφο» της.

Pin It on Pinterest

Share This