Πλούσιες ήταν και φέτος το καλοκαίρι οι πολιτιστικές δράσεις απο το “Αμπερνάλλι”

Τις επόμενες δύο εβδομάδες του Αυγούστου, ο Πολιτιστικός και Λαογραφικός Σύλλογος Σορωνής Ρόδου «Το Αμπερνάλλι» θα πάρει μια ανάπαυλα από τις δράσεις του.

Ένα ιδιαίτερο, λαμπερό, καλοκαίρι φτάνει στο τέλος του: Πέρα από τις δικιές μας εκδηλώσεις, την παράσταση της θεατρικής μας ομάδας “Ο Αϊ Βασίλης είναι σκέτη λέρα”, το κλείσιμο των ομάδων μας, την αναβίωση εθίμων στο Λαογραφικό Σπίτι Σορωνής (Αϊ Γιάννης Κλήδονας- Καλαφουνιάρης), την 9η Γιορτή Μουσικής, την πανήγυρη του Άγιου Σουλα με τα πολιτιστικά δρώμενα και τους παραδοσιακούς χορούς, είχαμε και δυο τιμητικές συνεργασίες: με την Κάρμεν Ρουγγέρη και την παιδική της παράσταση “Ο κουρέας της Σεβίλλης” και με τους Μάριο Φραγκούλη και Γιώργο Περρή, με τη συναυλία τους “Κιβωτός”!

Το “Ευχαριστούμε από καρδιάς” σε όλους και όλες εσάς, στα Μέλη, στους Εθελοντές, στους Συνεργάτες καθώς και στα ΜΜΕ και στους Φορείς που μας στηρίζουν, είναι το λιγότερο που μπορούμε να πούμε!

Αρχές Σεπτεμβρίου, η ομάδα ενηλίκων παραδοσιακών χορών, θα παρουσιάσει χορούς σε εκδηλώσεις στη Λέρο και στη συνέχεια θα προγραμματιστεί η επανεκκίνηση όλων των ομάδων μας. Πληροφορίες και βίντεο μπορείτε να βρίσκετε στις ιστοσελίδες μας: ampernalli.gr, facebook.com/ampernalli, youtube.com/ampernalli.

το ΔΣ του Πολιτιστικού και Λαογραφικού Συλλόγου Σορωνής Ρόδου

«Το Αμπερνάλλι»