“Πλιάτσικο” σε θερμοκήπια ξεκίνησαν στη Ρόδο

Όπως φαίνεται στην περιοχή μας ξεκίνησαν “πλιάτσικο” και στα θερμοκήπια. Σύμφωνα με πληροφορίες του Rodosreport, χθες το βράδυ έγινε απόπειρα να κλέψουν οπωροκηπευτικά είδη από θερμοκήπιο στην περιοχή του Μανδρικού.

Δύο άτομα έσκισαν τα νάιλον, την πλαστική προστασία του θερμοκηπίου , εισήλθαν μέσα και ξεκίνησαν να συλλέγουν σε κλούβες και τσουβάλια οπωροκηπευτικά από τις καλλιέργειες. Για κακή τους τύχη εκείνη την ώρα πήγε προς το θερμοκήπιο άνθρωπος που εργαζόταν στο χωράφι για να ανάψει τη θέρμανση και τράπηκαν γρήγορα σε φυγή , χωρίς να εντοπιστούν και χωρίς να προλάβουν τα πάρουν όσα συνέλεξαν .

Οι αγρότες του νησιού μας το τελευταίο διάστημα έχουν έρθει αντιμέτωποι με πρωτόγνωρες καιρικές συνθήκες που καταστρέφουν τις καλλιέργειες, είναι αντιμέτωποι και εκείνοι όπως όλοι με την ακρίβεια στα λιπάσματα και στο ρεύμα, τώρα όπως φαίνεται πρέπει να φοβούνται και για κλοπές στο βιος τους.

Οι καιροί είναι δύσκολοι , χρειάζεται προσοχή και αλληλεγγύη καθώς όλοι αγωνίζονται να ζήσουν το σπιτικό τους και αυτές οι καταστάσεις δε βοηθούν σε τίποτα.

Pin It on Pinterest

Share This