Πιράνχας κατασπάραξαν ζωντανή 6χρονη στον Αμαζόνιο – Εικόνες φρίκης

Ενα κορίτσι, ηλικίας 6 ετών, πέθανε αφότου πιράνχας έφαγαν όλη τη σάρκα από τα πόδια της. Το μικρό κορίτσι έπεσε στον Αμαζόνιο όταν έκανε κανό με την γαγιά της και τέσσερα άλλα μικρά παιδιά όταν έπεσαν σε καταιγίδα και το κανό αναποδογύρισε. 

Το κορίτσάκι που ονομάζεται Adrila Muniz, έκανε κανό κατά τη διάρκεια οικογενειακών διακοπών στις 27 Ιανουαρίου. Ωστόσο, ο καιρός άλλαξε απότομα, με αποτέλεσμα η βάρκα να αναποδογυρίσει και τα παιδιά να πέσουν στο νερό του Monte Alegre.

Τα υπόλοιπα παιδιά σώθηκαν από τη γιαγιά, αλλά η εξάχρονη ήταν πιο μακριά και η γυναίκα δεν μπορούσε να τη φτάσει εγκαίρως. Οταν αυτό έγινε ήταν αργά, καθώς πιράνχας είχαν περικυκλώσει το κορίτσι που γρήγορα βρέθηκε να επιπλέει σε μια λίμνη αίματος.

Σύμφωνα με κάποια τοπικά μέσα ενημέρωσης, στη βάρκα βρίσκονταν και ο παππούς και η μητέρα του κοριτσιού.

Τελικά το κορίτσι αν και ανασύρθηκε στο κανό και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, οι γιατροί διαπίστωσαν απλώς τον θάνατό της και δήλωσαν πως είχε ήδη πεθάνει επί τόπου.

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν μερικές ημέρες αργότερα στα βραζιλιάνικα ΜΜΕ, προκαλούν φρίκη, καθώς τα πόδια της άτυχης εξάχρονης δεν είχαν καθόλου σάρκα, παρά μόνο κόκαλα.

Προσοχή! Ακολουθούν πολύ σκληρές εικόνες:

Pin It on Pinterest

Share This