Πήγε να διώξει τους τσιγγάνους μόνος του απο τα Πλατανάκια ο Δήμαρχος

Στο περιστατικό με τη φωτιά χθες το βράδυ στα Πλατανάκια αναφέρθηκε ο Δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος , δίνοντας την δική του εκδοχή για το χρόνιο προβλημα στο νησί της Ρόδου με τους τσιγγάνους.Ο Δήμαρχος επέρριψε ευθύνες στην αστυνομία και όχι μόνο…

Ήταν θέμα χρόνου να γίνει ή έκρηξη, αλλά κανένας δεν άκουγε. Πριν ένα χρόνο δήλωσα ότι δεν είμαι ευχαριστημένος από τη λειτουργία της Αστυνομίας και πολλοί στο δημοτικό συμβούλιο το θεώρησαν προσβλητικό και μου ζητούσαν ν ανακαλέσω. Έστειλα επιστολή στα Υπουργεία να αυξηθεί η δύναμη της αστυνομίας, έγινε επερώτηση στη Βουλή με αφορμή την επιστολή και ακόμη περιμένουμε. Ας όψονται κι αυτοί που ψήφισαν την κατάργηση της δημοτικής αστυνομίας στη Βουλή .
Το πρωί έδιωξα ο ίδιος τους ΡΟΜΑ απο το πάρκο κ μετά άκουσαν τις φωνές μου οι αστυνομικοί για να πλησιάσουν. Το μεσημέρι ζήτησα συχνές περιπολίες και απόψε στις 7 πήγα μόνος μου να ξαναδιώξω τους ΡΟΜΑ από το ίδιο σημείο. ΟΙ μικροπωλητές απόρησαν που με είδαν γιατί όπως μου είπαν είχαν καλέσει την αστυνομία. Ακόμη περιμένουν! !!


Πριν ένα χρόνο πήραμε απόφαση να ξηλωθεί ο καταυλισμός των ΡΟΜΑ . Λοιδορηθήκαμε με βρισιές και απειλές, έγιναν ενστάσεις, πρόσφυγες, απορρίφθηκαν εδώ και 6 μήνες περιμένουμε τις εγκρίσεις των Δασαρχείων των επιτροπών και πάει λέγοντας. Η ανοχή έχει και τα όρια της!!!!!