Πεζοπορία στη ροδίτικη φύση – Ασκληπιείο

Ο Μορφωτικός και Εξωραϊστικός σύλλογος  Ασκληπιείου, σε συνδιοργάνωση με τη Διεύθυνση Τουρισμού-Αθλητισμού & Πολιτισμού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και τη Διεύθυνση Τουρισμού του Δήμου Ρόδου, θα πραγματοποιήσει και φέτος «Πεζοπορία στην Ροδίτικη Φύση-Ασκληπιείο» στις 11 Αυγούστου 2019 και ώρα έναρξης 18:00 στο πλαίσιο της δράσης «Αντάμωμα στο Ασκληπιείο».

Καλούμε όλο τον κόσμο να συμμετέχει σε μια χαρούμενη πορεία στις φυσικές ομορφιές της περιοχής. Η συνολική απόσταση της πεζοπορίας η οποία θα ξεκινήσει από την πλατεία του χωριού Ασκληπιείου, είναι συνολικά 5 χλμ.

Ο χρόνος της πορείας υπολογίζεται το μέγιστο στις δυο ώρες με κατάληξη στο αμφιθέατρο του πνευματικού κέντρου Ασκληπιείου όπου οι πεζοπόροι θα απολαύσουν το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα με κεράσματα και μουσική.

Μετά το τέλος της πεζοπορίας και κατά την διάρκεια του φαγητού (21:00-23:00), ο Μιχάλης Λαουντός, ο Γιάννης Ροδίτης και ο Κωνσταντίνος Μακρής θα μας ταξιδέψουν μελωδικά σε μια “Σύγχρονη παράδοση” με την μουσική τους.

Για την διευκόλυνση της μεταφοράς σας, έχει προγραμματιστεί λεωφορείο με εκκίνηση από την εκκλησία του Αγίου Φραγκίσκου.

17:00 Ρόδο -Ασκληπιείο

23:00 Ασκληπιείο – Ρόδο

Σας περιμένουμε !!