Πεζοπορία – Γύρος Φιλερήμου

Ο Σύλλογος Προστασίας Περιβάλλοντος Ρόδου σε συνεργασία με την Κοινότητα Ιαλυσού σας προσκαλούν στην 4η πεζοπορία για το έτος 2022, κάτω από τον επιβλητικό λόφο Φιλερήμου, στην πανέμορφη καταπράσινη κυκλική διαδρομή πυροπροστασίας. Η πεζοπορία θα γίνει την ΠρωτομαγιάημέραΚυριακή. Σημείοεκκίνησης θα είναι η διασταύρωση των οδών Φιλερήμου και Αρχιμήδη και ώραέναρξης 10.00 π.μ. Η διαδρομή χαρακτηρίζεται σχετικά εύκολη, είναι πανέμορφη, σε χωματόδρομο συνολικού μήκους 8,3 km, με πολλές εναλλαγές.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να είναι υγιείς, πλήρως εμβολιασμένοι ή πρόσφατης νόσησης από την Covid19 ή με rapid test κατά τη συνήθη πρακτική, σε καλή φυσική κατάσταση. Τα παιδιά μέχρι 17 ετών πρέπει να συνοδεύονται. Εξοπλισμός: διπλές κάλτσες, καπέλο, μπατόν, σακίδιο, ελαφριά ρούχα, μικρή πετσέτα, νερό, ξηρά τροφή.

Από τη Ρόδο, και συγκεκριμένα από το Σαν Φραγκίσκο, θα αναχωρήσει πούλμαν χωρητικότητας 52 επιβατών για Φιλέρημο στις 09:15 π.μ. και θα επιστρέψει από Φιλέρημο για Ρόδο στις 13:00.

Πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής:

Γιάννης Σταυλάς

Τηλ.: 6974388866, email: istavlas@gmail.com

Διαβάστε περισσότερα νέα εδώ

Pin It on Pinterest

Share This