Ένα πραγματικά pet friendly ξενοδοχείο!

Έχετε κατοικίδιο και αγχώνεστε για τις… διακοπές σας; Αναζητάτε τρόπους συνύπαρξης μαζί τους χωρίς να στερηθείτε τις ανέσεις σας; Αναγνωρίζοντας τις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες για φιλικά καταλύματα προς το κατοικίδιο ζώο τα ξενοδοχεία Rocabella, προσφέρουν στους επισκέπτες τους και τους τετράποδους φίλους τους μια άνετη διαμονή. Τα ξενοδοχεία Rocabella Mykonos και Rocabella Santorini, μπορούν να φιλοξενήσουν κατοικίδια ζώα όλων των μεγεθών, ανεξαρτήτως βάρους, χωρίς επιπλέον χρέωση.

Όσον αφορά τις προϋποθέσεις, τα κατοικίδια ζώα που φιλοξενούνται πρέπει να έχουν καλή συμπεριφορά, να είναι καλά εκπαιδευμένα και επαρκώς κοινωνικοποιημένα με άλλα κατοικίδια ζώα καθώς και ανθρώπους. Για άλλα είδη κατοικίδιων ζώων, όπως γάτες, πουλιά, κουνέλια, λαγουδάκια η είσοδος και παραμονή στο ξενοδοχείο εξαρτώνται από την κρίση του κάθε ξενοδοχείου ενώ είναι απαραίτητη ή έγκριση της παραμονής τους από την διεύθυνση.

Για τη διασφάλιση της ομαλής διαμονής των υπόλοιπων επισκεπτών των ξενοδοχείων, τα κατοικίδια ζώα δεν επιτρέπονται στους κοινόχρηστους χώρους, το χώρο της πισίνας και τα εστιατόρια. Από τον παραπάνω κανόνα εξαιρούνται οι σκύλοι-οδηγοί. Οι ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων θα είναι υπεύθυνοι για την επίβλεψη των πιστών τους φίλων και για τις δραστηριότητές τους.

Ειδικότερα, στο ξενοδοχείο Rocabella Mykonos παρέχονται ειδικές υπηρεσίες για σκύλους από τον Γιωργή Μπελιά, εκπαιδευτή σκύλων, μεταξύ των οποίων η εκπαίδευση, η βόλτα και η φύλαξη. Η λίστα με τις υπηρεσίες για σκύλους περιλαμβάνει επίσης πληροφορίες από κτηνιάτρους, ειδικά σχεδιασμένες «περιπέτειες» (dog adventures) καθώς και πληροφορίες για εστιατόρια φιλικά προς τα κατοικίδια.

Στα ξενοδοχεία Rocabella, τα κατοικίδια ζώα αντιμετωπίζονται με την ίδια προσοχή που αντιμετωπίζονται και οι υπόλοιποι φιλοξενούμενοι. Το κύριο μέλημα είναι τα κατοικίδια ζώα και οι ιδιοκτήτες τους να αισθάνονται σαν στο σπίτι τους, όταν ταξιδεύουν μαζί.

Στα συν το γεγονός πως το ξενοδοχείο παραμένει ανοιχτό όλο το χρόνο, οπότε… μια εξόρμηση σε νησί δεν ήταν ποτέ πιο απολαυστική με το κατοικίδιό σας! Απολαύστε το!

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε απευθείας με τους υπεύθυνους: pets@rocabella.gr

Πηγή : newsbeast.gr

Pin It on Pinterest