Περιοδεία Στράτου Καρίκη στο χωριό Αφάντου

 

Περιοδεία Στράτου Καρίκη στο χωριό Αφάντου

Το χωριό Αφάντου ήταν ο επόμενος σταθμός της περιοδείας του υποψήφιου δημάρχου Ρόδου και επικεφαλής της παράταξης «ΡΟΔΙΩΝ ΟΡΑΜΑ», Στράτου Καρίκη. Ο κ. Καρίκης περιόδευσε την Τρίτη στο χωριό μαζί με μεγάλη ομάδα συνεργατών του και μεταξύ αυτών τους υποψήφιους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους της περιοχής.

Κατά την περιοδεία του στο Αφάντου, ο υποψήφιος δήμαρχος συνάντησε πολίτες και επιχειρηματίες και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει μαζί τους σε ένα άριστο και εποικοδομητικό κλίμα για όλα τα ζητήματα που αντιμετωπίζουν στην περιοχή. Τα προβλήματα που τέθηκαν στον κ. Καρίκη είχαν να κάνουν κυρίως με την ενίσχυση του τουρισμού, την ανάπτυξη και τον ευπρεπισμό της ευρύτερης περιοχής.

Ο κ. Καρίκης είπε ότι για όλα αυτά τα ζητήματα η παράταξη «ΡΟΔΙΩΝ ΟΡΑΜΑ» έχει ξεκάθαρες θέσεις και τόνισε ότι το πρόγραμμα που έχει καταρτισθεί ύστερα από διαβούλευση με τους πολίτες, το οποίο είναι ρεαλιστικό και υλοποιήσιμο, θα αρχίσει να εφαρμόζεται ήδη από την επομένη των εκλογών με στόχο να βελτιωθεί η αισθητική σε όλο το νησί και να αναβαθμισθεί το επίπεδο ζωής προς όφελος τόσο των μόνιμων κατοίκων της Ρόδου, όσο και των επισκεπτών της.

Οι υποψήφιοι της παράταξης «ΡΟΔΙΩΝ ΟΡΑΜΑ» στη δημοτική ενότητα και στην τοπική κοινότητα Αφάντου είναι οι:

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΦΑΝΤΟΥ

(Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι )

ΑΝΤΩΝΟΓΛΟΥ ΜΙΧΑΗΛ του ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ

ΓΙΩΡΓΟΥ – ΚΑΤΙΚΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑ του ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ

ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΜΑΡΙΑ του ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ
ΝΙΚΟΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

(Υποψήφια Μέλη Συμβουλίων)

Δημοτική Κοινότητα ΑΦΑΝΤΟΥ

ΒΑΛΣΑΜΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ του ΚΥΡΙΑΚΟΥ

ΚΟΥΜΝΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

ΚΑΠΠΑΚΑΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ- ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ

ΜΠΟΥΤΗ ΜΑΡΙΕΤΤΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΠΕΛΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ

ΤΣΟΥΡΔΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΑΝΔΡΕΑ

Από το γραφείο τύπου

 

Pin It on Pinterest