Περιοδεία του Μπενέτου Σπύρου και στελεχών της παράταξης σε Ιαλυσό, Φάνες, Σορωνή

Περιοδεία σε χωριά της δυτικής πλευράς της Ρόδου πραγματοποίησε χθες ο υποψήφιος Περιφερειάρχης και επικεφαλής της «Νησιωτική Ανατροπή» Μπενέτος Σπύρου, συνοδευόμενος από το χωρικό αντιπεριφερειάρχη Μιχάλη Κόκκινο, τους υποψήφιους συμβούλους κ.κ. Δημήτρη Γρηγοριάδη και Θανάση Μπαράκα, καθώς και άλλα στελέχη της παράταξης.

Πιο συγκεκριμένα, χθες το απόγευμα τα στελέχη της «Νησιωτικής Ανατροπής» επισκέφθηκαν την Ιαλυσό όπου παρακολούθησαν το Final Four κορασίδων, ενώ είχαν επαφές και με παράγοντες του αθλητισμού.

Στην συνέχεια ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Μπενέτος Σπύρου με το επιτελείο του μετέβησαν στις Φάνες όπου συνομίλησαν με κατοίκους και επαγγελματίες της περιοχής, κυρίως για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο πρωτογενής τομέας και ιδιαίτερα για την εγκατάλειψη της πρωτογενούς παραγωγής στο νησί της Ρόδου.

Η περιοδεία ολοκληρώθηκε με την επίσκεψη στη Σορωνή όπου τα στελέχη της «Νησιωτικής Ανατροπής» άκουσαν με προσοχή τα ζητήματα που τους έθεσαν οι πολίτες, ενώ είχαν επαφές και με υποστηριχτές της παράταξης.

Σας καλούμε όλες και όλους να ξεκινήσουμε μαζί μια δημιουργική ανατροπή στο Νότιο Αιγαίο.

Pin It on Pinterest