Ολοκληρώθηκε η περιοδεία στην Κω της υποψήφιας βουλευτή των ΑΝΕΛ Μαρίας Αγγέλου

Στο νησί της Κω βρέθηκε το προηγούμενο διήμερο η υποψήφια βουλευτής των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, Μαρία Αγγέλου, μαζί με τον συνυποψήφιο της Γιώργο Παλαπουγιουκ.

Η Μαρία Αγγέλου την Παρασκευή επισκέφθηκε τα χωριά Μαστιχαρι, Αντιμάχεια και Κέφαλο όπου και συνομίλησε με κατοίκους της περιοχής για τα θέματα που τους απασχολούν.

Το βράδυ της Παρασκευής συμμετείχε σε εκπομπή της ΔΗΡΑΣ Κω, προβάλλοντας το πρόγραμμα του Κινήματός.

Το Σάββατο 17/01 επισκέφθηκε τον Έπαρχο κ. Χαλκιδιό, με τον οποίο συζητήθηκαν κυρίως τα θέματα της λαθρομετανάστευσης, όπως και το θέμα του λιμανιού της Νισύρου που ήρθε ξανά στην επικαιρότητα μετά την τελευταία κακοκαιρία και ακολούθως περιόδευσε  στην κεντρική αγορά της πόλης, όπου είχε επαφές με καταστηματάρχες και διερχόμενους πολίτες.

Λίγο πριν την αναχώρησή τους από την Κω, η Μαρία Αγγέλου δήλωσε  «Εμείς δεν περιμένουμε την προεκλογική περίοδο για να επισκεφθούμε την Κω. Γι’ αυτό και είναι τέτοια η αποδοχή μας από τους πολίτες και τους επαγγελματίες του νησιού. Μας γνωρίζουν και τους γνωρίζουμε προσωπικά. Ξέρουμε τα προβλήματά τους και γι’ αυτό θα είμαστε εδώ και μετά τις εκλογές».

Η Μαρία Αγγέλου βρίσκεται ήδη στη Νίσυρο συνεχίζοντας τις επαφές της με τους συμπολίτες μας.