Περιοδεία του Χαράλαμπου Κόκκινου σε Αφάντου, Κρεμαστή, Παραδείσι και Συνοικίες της Ρόδου

Με διαρκή προσπάθεια διευρύνουμε την κοινωνική συμμαχία.

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΧΑΡ.ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΣΤΑ Δ.Δ. ΑΦΑΝΤΟΥ – ΚΡΕΜΑΣΤΗΣ – ΠΑΡΑΔΕΙΣΙΟΥ ΚΑΙ  ΣΕ ΣΥΝΟΙΚΙΕΣ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ

Ο κ. Χαράλαμπος Κόκκινος, επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου και υποψήφιος χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου με τον συνδυασμό του Γιώργου Χατζημάρκου «Μπροστά το Νότιο Αιγαίο»  περιόδευσε τη Μεγ. Τρίτη και τη Μεγ. Τετάρτη, 15 και 16 Απριλίου 2014, στα Δημοτικά Διαμερίσματα των Αφάντου, Κρεμαστής και Παραδεισίου και σε συνοικίες της πόλης της Ρόδου.

Με τα στελέχη του συνδυασμού είχε συναντήσεις με πολίτες του νησιού που εξέφρασαν την απογοήτευσή τους για τη στασιμότητα και την οπισθοδρόμηση του νησιού της Ρόδου και την αγωνία τους για το μέλλον.

Παρακολούθησε την Μεγάλη Τρίτη το τροπάριο της Κασσιανής στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού Ρόδου χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη κ.κ. Κύριλλου και την Μεγάλη Τετάρτη τον Όρθρο του Μυστικού Δείπνου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Αφάντου.

Επίσης, φιλοξενήθηκε σε ΜΜΕ του νησιού, όπου ανέπτυξε τις θέσεις του συνδυασμού και σχολίασε την δημοσκόπηση της VPRC , που αναδεικνύει τον Περιφερειακό Συνδυασμό του Γιώργου Χατζημάρκου «Μπροστά το νότιο Αιγαίο» στην πρώτη θέση της προτιμήσεως του εκλογικού σώματος και αναφέρεται αναλυτικά την κατάσταση που επικρατεί σε όλα τα κατοικημένα νησιά του Νότιου Αιγαίου.

Ο κ. Κόκκινος τις τελευταίες μέρες της Μεγάλης Εβδομάδος θα συνεχίσει την περιοδεία του στα νησιά του Βορείου Συγκροτήματος της Δωδεκανήσου.

Pin It on Pinterest